Jos sinulla on meille kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään numerossa 09 4273 8229 arkisin klo 8.30-16.30.

The Solution pakkaus The Solution annospussit sekoitettuna veteen The Solution avattu paketti Melissa ennen ja jälkeen -kuvat Charlotte huomasi muutoksen ihollaan katsomalla ennen ja jälkeen -kuvia
The Solution pakkaus The Solution annospussit sekoitettuna veteen The Solution avattu paketti Melissa ennen ja jälkeen -kuvat Charlotte huomasi muutoksen ihollaan katsomalla ennen ja jälkeen -kuvia

The Solution™

Beauty Collagen

The Solution™ Beauty Collagen on korkealaatuinen kollageenijauhe, maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa juomaan tai ruokaan. The Solution auttaa tutkitusti:

 ✔ lisäämään ihon kimmoisuutta,
 ✔tasoittamaan juonteita ja ryppyjä
 ✔ ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä - kaikkialla kehon ihossa

Tuote sisältää ainoastaan tyypin 1 hydrolysoitua Verisol®-kollageenia (pitoisuus 100%). Ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja.

Pakkauksessa on 28 erillispakattua annospussia (päiväannos 2,5 g Verisol®-kollageenia) ja tuote on siksi erityisen näppärä ja helppo käyttää. Pakkaus ja annospussit kierrätetään kartonkina.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä tuotteesta? Käy tutustumassa aitoihin asiakaskokemuksiin täältä.

 

The Solution: Gluten free, Additives free, GMO free, Carb free, Synthetic free

Normaalihinta
Normaalihinta
Miksi The Solution™ -valmisteen käyttö kannattaa?

The Solution™ -kollageenivalmisteen ainoa vaikuttava aine hydrolysoitu kollageeni.

Nimenomaan hydrolysoidun kollageenin, eli tiettyyn peptidimuotoon pilkotun kollageenin, ryppyjä madaltava ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

The Solution -valmisteeseen ei ole lisätty lisä- tai täyteaineita, eikä sen käsittelyssä käytetä mitään synteettisiä liuotteita. Kollageenipeptidien rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin. Tuotteella ei ole raportoituja haittavaikutuksia.

Kollageeni vaikuttaa kaikkialla ihossa

Kollageeni vaikutus ihoon on kokonaisvaltainen, se vaikuttaa kaikkialla ihossa, toisin kuin pinnalliset ja paikalliset ihonhoitotuotteet. Se ei korvaa pinnallisia ihonhoitotuotteita, mutta antaa hyvän pohjan muulle ihonhoidolle.

Miten jäsenyys toimii?

Jäsenenä säästät

Oslo Skin Labin jäsenenä saat The Solution™ -pakkauksen kotiisi toimitettuna joka kuukausi. Helpottaaksemme arkeasi tuote on myös pakattu valmiisiin päiväannoksiin. Jäsenenä säästät 30% jokaisesta tuotepakkauksesta ja toimitus on aina ilmainen. Voit peruuttaa tai tauottaa tilauksesi milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Lue lisää.

Tutkimukset

The Solution™- valmisteessa käytetyn Verisol®-kollageenin ryppyjä vähentävä vaikutus on osoitettu kaksoissokkotutkimuksessa, johon osallistui 114 henkilöä. Kaksoissokkotestissä koehenkilö tai tutkimusta suorittava henkilö ei tiedä, kuka saa vaikuttavaa ainetta ja kuka saa lumelääkettä (valmiste ilman aktiivisia ainesosia). Koehenkilöt olivat iältään 45 – 65 vuotiaita ja saivat 2,5 g Verisol®: ia tai lumevalmistetta kerran vuorokaudessa 8 viikon ajan. 8 viikon jälkeen ryppyjen syvyys oli mittausten mukaan vähentynyt keskimäärin 20,1 %. Tutustu tutkimustuloksiin täällä.

Ainesosat ja annostus / Ingredienser och dosering

Suositeltu päiväannos Solution™ Beauty Collagen -valmistetta: 1 annospussillinen sekoitettuna kuumaan tai kylmään juomaan. Jos sekoitat jauhetta veteen, tarvitset vain muutaman desilitran. Sekoita hyvin ja anna liueta muutama minuutti. Yksi päiväannos sisältää 2,5 g hydrolysoitua Verisol®-kollageenijauhetta*. Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää. 

Rekommenderad dagsdos: Blanda ner en påse om dagen i varm eller kall drycka, rör om och låt stå i ett par minuter tills det är upplöst. Om du blandar pulvret i vatten behöver du bara några deciliter. En dagsdos innehåller 2,5 gram kollagenhydrolysat. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja, eivätkä ne saa korvata lääkkeitä. Raskauden tai reseptilääkkeiden käytön yhteydessä keskustele lisäravinteiden käytöstä lääkärin kanssa. 

Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost eller mediciner. Vid graviditet eller intag av receptbelagda läkemedel, bör din läkare informeras om att du tar kosttillskott.

*Verisol®-kollageeni naudasta

Oslo Skin Lab -jäsenyys

 • UUDISTA

  IHONHOITORUTIINISI

  Kun lisäät kollageenin päivittäiseen ihohoitoon, näet vaikutukset kaikkialla ihossa.
 • JÄSENENÄ

  SÄÄSTÄT

  Liittyessä jäseneksi, olet osa kasvavaa yhteisöämme ja saat myös jatkuvan 30 % edun jokaisesta pakkauksesta.
 • ILMAINEN TOIMITUS

  KOTIOVELLESI

  Saat uuden, 28 annospussia sisältävän pakkauksen suoraan kotiisi neljän viikon välein.
 • SINÄ

  PÄÄTÄT

  Voit keskeyttää tai lopettaa tilauksesi milloin tahansa – vaivatta ja helposti.

Loved By The Press: