Melissa_Sondell_Before_after (1).jpg

’Ennen ja jälkeen’ – mitä kollageenilisä voi saada aikaan ihonhoidossa?

Oslo Skin Lab on ylpeä The Solution™ -kollageenin tehon todentavista kliinisistä tutkimuksista, joissa ihon kiinteyden nähtiin lisääntyneen ja juonteiden madaltuneen jo kahdeksassa viikossa. Mutta miltä vaikutukset näyttävät iholla?

Muutosten havainnoiminen ja vaikutusten konkretisoituminen on ollut merkittävä motivoiva tekijä tuotteen käyttäjille kaikkialla. Ennen ja jälkeen -kuvat ovat omiaan osoittamaan hienovaraiset, mutta todelliset muutokset iholla. Lukuisat asiakkaamme ovat hyödyntäneet myös VISIA-ihoanalyysiä muutoksia seuratakseen.

Olemme koostaneet alle eri ikäisten The Solution™ -käyttäjien havainnoimia muutoksia – nämä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

Melissa Sondell, 39

"Olen käyttänyt kollageenia säännöllisesti joka päivä 10 kuukauden ajan ja huomaan valtavan eron. Rypyt ovat vähentyneet huomattavasti, ikään kuin ne olisivat tasoittuneet, ja ihoni on ehdottomasti paljon kiinteämpi ja heleämpi kuin ennen." Lue koko artikkeli

OSL_Melissa_before_after_1140x600_0523.jpg

Silke Grane, 51

"En voinut uskoa silmiäni, kun VISIA-analyysi kahdeksan viikkoa tuotetta käytettyäni osoitti ryppyjen syvyyden vähentyneen 51%. Siitä hetkestä lähtien en ole voinut lopettaa The Solutionin käyttöä. Vuotta myöhemmin päätin skannauttaa ihoni uudelleen enkä ollut uskoa silmiäni kun parannusta oli tullut vielä 18% lisää. Vaikuttavaa!" Lue koko artikkeli

OSL_Silke_before_after_1140x600_0523.jpg

OSL_Silke2_before_after_1140x600_0523.jpg

Renate Gerschtanowitz, 43

"Viiden kuukauden The Solution™ käytön jälkeen ihoni skannaukset osoittivat ryppyjen ja niiden syvyyden vähenemisen 59%. Olen myös huomannut, että ihoni muuttuu kuukausi toisensa jälkeen: hienot juonteet katoavat ja ihoni on kiinteämpi ja joustavampi kosketettaessa." Lue koko artikkeli

OSL_Renate_before_after_1140x600_0523.jpg

Heidi Lindblad Vårum, 48

"Kahdeksan viikkoa ensimmäisen The Solution™ -annokseni jälkeen ihoni skannaus osoitti, että silmieni ympärillä olevien ryppyjen syvyys madaltui 14%. Kaiken kaikkiaan silmänympärykseni näyttävät vähemmän väsyneeltä, juonteet ovat pehmentyneet, samoin ihoni. Kasvot ovat saaneet takaisin kimmoisuutensa!"

OSL_Heidi_before_after_1140x600_0523.jpg

Michelle Ottendal, 34

"Nuorempana rakastin auringonottoa, ja nyt sen seuraukset näkyvät ihollani. Huomasin parannuksen The Solution™:n ansiosta hyvin lyhyen ajan jälkeen: se vähensi näkyvästi ryppyjäni, erityisesti silmänympärysiholla ja teki ihostani kiinteämmän tuntuisen."

OSL_Michelle_before_after_1140x600_0523.jpg

Jesse van der Meulen, 44

"Ihoni näyttää kiinteämmältä kuin ennen. Olen saanut paljon kehuja ystäviltäni ja kollegoiltani, ja he myös ovat innostuneet kokeilemaan tuotetta. Miesten keskuudessa tämän tyyppisten lisäravinteiden käyttö ei ole valitettavasti yleistä, vaikka uskon, että sen pitäisi olla... se on todella yksinkertainen sijoitus omaan hyvinvointiin!"

OSL_jesse_before_after_1140x600_0523.jpg

Anna Saivosalmi, 44

"Kun kahdeksan viikon testijakson jälkeen marssin kosmetologille uuteen ihoanalyysiin, hämmästyin. Tulokset olivat selkeästi nähtävillä. Rypyt olivat toden totta vähentyneet, ja yli 20%. Jopa kosmetologi oli yllättynyt!"

OSL_1_before_after_1140x600_0523.jpg

Susanne Nielsen, 53

"Huomasin selvän parannuksen jo kuukauden Oslo Skin Labin kollageenin käytön jälkeen. Ihollani on enemmän joustavuutta ja hehkua, ja silmien ympärillä olevat rypyt ovat vähentyneet merkittävästi. Annospakkaukset helpottavat käyttöä - sekoitan yhden pussillisen kahviin tai mehuun aamulla."

OSL_Susanne_before_after_1140x600_0523.jpg

Raakel Lignell, 56

"Kropan ihossa huomasin muutoksia jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Kasvojen juonteet madaltuivat ja minulle tehdyn Visia-ihoanalyysin mukaan ihon rakenne silottui ja juonteet vähenivät jo puolen vuoden käytön jälkeen, mikä yllätti tuloksissa eniten. Kasvojen ihon rakenne on mennyt parempaan suuntaan – iho tuntuu kimmoisammalta, ja ilmerypyt ovat madaltuneet – vaikka juonteet sinänsä ovatkin hieno asia ja elämä saa näkyä kasvoista." Lue koko artikkeli

imagediwl.png

 

Jos haluat tuloksellisempaa ihonhoitoa, klikkaa itsesi verkkokauppaan täältä ja hyödynnä uuden asiakkaan etu:

 

 

Lue lisää käyttökokemuksista:

Tutkimukset

Tieteelliset tutkimukset tuotteiden taustalla osoittavat, että The Solution™- ja The Beauty Pearls™ -valmisteiden ainesosilla on positiivinen vaikutus ihoon. Tutkimukset on toteutettu niin kutsutun "kultastandardin" mukaisesti, eli ne ovat lumekontrolloituja, kaksoissokkoutettuja, satunnaistettuja* ja julkaistu lääketieteellisissä tietokannoissa.