The Glow™

Inside Out Beauty Booster

The Glow™ Inside Out Beauty Booster -kapselit sisältävät hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Yksi kapseli päivässä suun kautta nautittuna auttaa lisäämään kosteutta ja tasoittamaan ihon pintaa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja sileämpi. Ainoastaan hyvin kosteutettu iho voi hehkua!

Tutkitut vaikutukset ihossa: 

  • Lisää ihon kosteutta
  • Suojaa ihoa kuivumiselta
  • Vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä
  • Hyvin kosteutettu iho tuntuu täyteläiseltä ja hehkuvalta

Kuinka The Glow™ toimii?  

Hyaluronihappo on kehossa luonnostaan esiintyvä molekyyli, joka säilyttää ihon kosteuden ja tekee ihosta sileämmän ja täyteläisemmän. Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä kehossa vähenee, jolloin iho asteittain menettää kyvyn sitoa kosteutta. Päivittäisen hyaluronihapon saannin on tutkimuksissa osoitettu pystyvän lisäämään kosteutta ja siten ylläpitämään tai parantamaan ihon pinnan rakennetta – riittävä kosteus on tärkeä tekijä hehkuvan ja sileän ihon saavuttamisessa. Yksi kapseli päivässä riittää!

Pussi on kierrätettävää materiaalia ja lajitellaan muovina. Esite lajitellaan paperina ja laatikko kartonkina.

 

Normaalihinta
Normaalihinta
Miksi The Glow:n käyttö kannattaa?

Hyaluronihappo on elimistössä luonnollisesti esiintyvä molekyyli, joka ylläpitää ihon kosteutta ja varmistaa sileämmän ja täyteläisemmän ihon pinnan. Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä kehossa vähenee, jolloin iho menettää vähitellen kykynsä sitoa ja säilyttää kosteutta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäinen hyaluronihapon nauttiminen sisäisesti voi lisätä ja palauttaa kosteutta, mikä puolestaan auttaa ylläpitämään tai parantamaan ihon pintaa - riittävä kosteus on tärkeä tekijä säteilevän, sileän ja hehkuvan ihon saavuttamisessa.

Miten jäsenyys toimii?

Jäsenenä säästät

Oslo Skin Labin jäsenenä saat The Glow™ -pakkauksen kotiisi toimitettuna joka kuukausi. Helpottaaksemme arkeasi tuote on myös pakattu valmiisiin päiväannoksiin. Jäsenenä säästät 30% jokaisesta tuotepakkauksesta ja toimitus on aina ilmainen. Voit peruuttaa tai tauottaa tilauksesi milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ainesosat ja annostus / Ingredienser och dosering

Hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä

Suositeltu päiväannos: Yksi kapseli päivittäin ruoan kanssa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja, eivätkä ne saa korvata minkäänlaista lääkitystä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä.

Ainesosat:

  • Hyaluronihappo (Dermial® Rooster Comb Extract), maltodekstriini, kasvikapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa),
  • L-askorbiinihappo (C-vitamiini)

PÄIVITTÄINEN ANNOS SISÄLTÄÄ  (1 kapseli):

Hyaluronihappo: 160 mg
C-vitamiini: 20 mg 25 %*

* Ravinteiden viitearvot prosentteina

Säilytä kuivassa valolta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

28 kapselia / 11 g

Tuote ei sovi vegaaneille.

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel med mat

Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. För vuxna över 18 år. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta mediciner. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkaren informeras om användningen av kosttillskott.

INNEHÅLL (1 KAPSEL):
Hyaluronsyra 160 mg  
Vitamin C 20 mg 25% (procent av referensintag)

 

Ingredienser:

Hyaluronsyra (Dermial® tuppkam extrakt), maltodextrin, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-askorbinsyra (vitamin C).

Förvaras torrt, mörkt och utom räckhåll för barn. 

Tutkimukset tuotteen taustalla

Hyaluronihapon positiiviset vaikutukset on dokumentoitu useissa kaksoissokkoutetuissa, satunnaistetuissa ja lumekontrolloiduissa tutkimuksissa. 

Tutkimus 1:    

Osallistujat ottivat 120 mg HA:ta päivittäin 12 viikon ajan. Merkittävät tulokset osoittivat ryppyjen madaltumista sekä ihon hehkun ja joustavuuden subjektiivisen käsityksen lisääntymistä. Vaikutus ryppyihin mitattiin mikroskooppisella kameralla (Oe2017).​  

Tutkimus 2:    

Useiden tutkimusten meta-analyysi osoitti, että 35–60-vuotiaat kuivaihoiset osallistujat, jotka ottivat 120 mg HA:ta, lisäsivät ihonsa kosteustasoa (Cutometer-laitteella mitattuna).