RS141_OSL_solution_18_12-2_W-Article_1140x600.jpg

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa – sisältäpäin

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset näkyvät kauttaaltaan sillä vaikutuksista hyötyy iho niin kasvoilla kuin vartalossakin.

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin. Ihon ikääntymisen merkkejä voidaan esimerkiksi ennaltaehkäistä ulkoapäin suojaamalla iho auringolta suojakertoimin ja voitein, mutta myös sisältäpäin nauttimalla riittävästi tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Kollageenin vähenemisen tiedetään myös olevan tärkein yksittäinen tekijä ryppyjen ja juonteiden kehittymiseen.

Ihon tärkeä keskimmäinen kerros saa ihon uloimman näkyvän osan pysymään sileänä ja kiinteänä. Ihon keskikerroksen kuiva-aineista yli 80 % on kollageenia. Kollageenipitoisuuden laskiessa 25–30 ikävuoden jälkeen muuttuu keskikerros asteittain "huokoisemmaksi". Iho menettää kiinteyttään ja ikääntyy.  Hydrolysoiduilla kollageenipeptideillä tehdyt tutkimukset osoittavat että niiden säännöllinen nauttiminen ei pelkästään häivytä vaan myös ennaltaehkäisee ryppyjä ja juonteita.

Vaikka rypyt usein ensimmäiseksi ilmaantuvatkin kasvoillemme, näkyy ikääntyminen vuosien myötä myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: vaikutukset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan iholla kauttaaltaan.

The Solution™ Beauty Collagen on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on neutraalin makuista ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

 

Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini

Aloita uusi ihonhoitorutiini ja hoida ihosi tarpeita sisältä ulospäin! Oslo Skin Lab -tuoteperhe huolehtii ihostasi kokonaisvaltaisesti.