RS481_OSL_0521_54372_W-Article_1140x600.jpg

Kuinka Oslo Skin Lab -jäsenyys toimii?

Me Oslo Skin Labilla uskomme, että rutiinit ovat ihonhoidossa tärkeitä. Juuri tästä syystä haluamme tarjota The Solution -kollageenivalmisteen säännöllistä käyttöä helpottavana palveluna, ilman velvoitteita ja aina vähintään 30% alennuksella.

Vaihe 1: Rekisteröidy jäseneksi

Oslo Skin Labin jäsenenä maksat 39,80 € neljältä viikolta – yhden pakkauksen hinta ilman jäsenyyttä on 56,90 €. Jos käytät alennuskoodia, saat ensimmäisen pakkauksen vielä edukkaammin. Jos et halua liittyä jäseneksi, valitse kertaostos.

Vaihe 2: Uusi pakkaus The Solution -kollageenia joka neljäs viikko kotiin toimitettuna

Jäsenenä saat 28 valmiiksi pakattua annosta The Solution Beauty Collagen – tuotetta kotiin toimitettuna neljän viikon välein. Maksat jälkikäteen; lasku tulee pakkauksen mukana ja paketti mahtuu postilaatikon läpi. Jäsenenä toimitus on sinulle ilmainen. Jos haluat muuttaa, tauottaa tai lopettaa toimituksesi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0800 413 777 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@osloskinlab.fi.

Vaihe 3: Helppoa ihon hoitoa

Jäsenenä tuotteen käyttö on helppoa. Sinun ei tarvitse itse muistaa ostaa tuotetta lisää, eikä myöskään annostella jauhetta päivittäin. Säännöllinen käyttö takaa parhaan hyödyn ja positiivisten muutosten on osoitettu lisääntyvän pidemmän käytön myötä. Lue asiakkaidemme kokemuksista täältä.

Peruutus: Meillä tilaus ei sido sinua mihinkään

Jos haluat peruuttaa tai keskeyttää jäsenyytesi, voit ilmoittaa siitä asiakaspalveluun. Tämän voi tehdä sähköpostitse: asiakaspalvelu@osloskinlab.fi tai puhelimitse numerossa 0800 413 777. Voit myös palauttaa avaamattoman pakkauksen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

 

Oslo Skin Labin jäsenedut:

  • Vähintään 30% alennus jokaisesta paketista
  • Maksa jälkikäteen - lasku on paketissa
  • Uusi paketti kuukausittain kotiin toimitettuna
  • Jäsenenä et maksa toimituskuluja
  • Saat uutiskirjeitä, joissa on vinkkejä ja etuja
  • Voit keskeyttää jäsenyyden asiakaspalvelumme kautta
  • Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoista ja uusista tuotelanseerauksista

Teemme ihon hoidon helpoksi: tilaat vain kerran ja huolehdimme siitä että tuotetta on aina saatavilla, valmiiksi annosteltuna. Sinun täytyy vain muistaa lisätä yhden annospussin sisältö mihin tahansa nauttimaasi ruokaan tai juomaan päivittäin. Kurkkaa vinkit hyvän rutiinin muodostamiseen täältä.