RS476_OSL_0521_54439_W-Article_1140x600.jpg

Oslo Skin Lab & kestävä kehitys

Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja aloittaneet matkan kohti vihreämpää kasvua.

Kestävä kehitys on kaikkien tekemiemme päätösten ytimessä, tuotekehityksestä pakkausmateriaaleihin ja kaikessa sillä välillä. Tavoitteenamme on luoda kannattavaa kasvua kestävällä tavalla, kehittämällä ihmisille hyviä tuotteita ilman kielteisiä vaikutuksia ympäristölle.

Ensimmäisenä prioriteettinamme on toimialaamme ja tuotteitamme koskevat lainsäädännöt, mutta samalla pyrimme jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja, joiden avulla voimme lisätä kierrätettävien materiaalien käyttöä entisestään. Kansainvälisenä yrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja aloittaneet matkan kohti vihreämpää kasvua.

Tuotesuunnittelussamme pyrimme noudattamaan "enemmän vähemmällä" -ajattelua. Tämä edellyttää muutoksia toimintamalleissamme, uusia työskentelytapoja sekä uusia kumppanuuksia.

Aloitteemme

 

  • Kestävän kehityksen mukainen pakkaus

Vuonna 2020 aloitimme pakkausmateriaaliemme päivittämisen entistä kestävimmiksi - tavoitteenamme on täysin kestävän kehityksen mukainen pakkaus vuoden 2023 aikana.

Ostamme materiaaleja eri puolilta maailmaa ja haluamme varmistaa, että kaikki toimittajamme maasta riippumatta, noudattavat vaatimuksiamme. Kaikki materiaalituotanto on toteutettava kansainvälisesti tunnustettujen ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristöä ja korruptiotia koskevien vaatimusten mukaisesti.

  • FSC-merkitty pahvi

Me välitämme maailman metsistä. Siksi käytämme tuotepakkauksissa vain FSC-merkittyä pahvia. FSC-merkki tarkoittaa, että kaikki tällä merkinnällä varustetuissa tuotteissa käytetyt materiaalit ovat peräisin metsistä, joita hoidetaan FSC: n tiukkojen sosiaalisten ja ympäristöstandardien mukaisesti ja joiden noudattamista valvoo riippumaton kolmas osapuoli.

Lue lisää täältä.