RS1691_OSL_082214402_W-Article_1140x600.jpg

Tilausehdot

Oslo Skin Labin asiakkaana voit maksaa laskulla, sinulla ei ole sitoutumisaikaa, sinulla on 14 päivän palautusoikeus ja saat tilaamasi tuotteet kahden viikon kuluessa.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen Postin toimipisteestä. Toimitamme tuotteita vain Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Toimitusaika

Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti tilaussopimuksessasi sovituin välein. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi, tai asettaa tilauksesi tauolle tarvittaessa.

Toimituskulut ja hinnat

Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa

Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus

Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Pitämällä tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30 puhelimitse numerossa  0800 413 777 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@osloskinlab.fi.

Tuotteiden palauttaminen

Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautusosoite on Asiakaspalautus NutraQ Oy, PL 4860, 00002 Helsinki. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitteenmuutos

Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotte et löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Norvital voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon laskuissa mainittu viimeinen muutospäivä.

Reilun Pelin Jäsen

NutraQ Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.