RS125_Solution_12924_W-Article_1140x600.jpg

Asiakaskokemuksia – Toimiiko kollageenijauhe ihonhoidossa?

Pyysimme eri-ikäisiä asiakkaitamme kertomaan omin sanoin, millaisia kokemuksia heillä on The Solution™ -kollageenin käytöstä. Mitä hyötyä kollageenista on iholle?

Alle 40-vuotiaiden käyttäjien kokemuksia

"Aloitin käyttämään päivittäin kollageenijauhetta, kun huomasin silmien ympärillä hienoisia naururyppyjä. Olen vaihdellut kollageenijauheen aikana kasvovoiteita ja silti naururypyt ovat pysyneet poissa, siksi uskon, ettei voiteilla ja seerumeilla ole kauheasti ollut vaikutusta asiaan. Olen ahkerasti paahtanut itseäni auringossa, heti kevään ensisäteistä lähtien, aivan teinistä asti. Aurinko on varmasti tehnyt vauriot jo, mutta yritän viivyttää niiden näkymistä ihollani mahdollisimman pitkään! Innokkaasti vaihtelen tuotteita ja kokeilen kaikkea, mutta kollageenijauhe on jäänyt aivan rutiiniksi, mahtava tuote!"  (Hanna, 37)

"Tuotetta on helppo käyttää, lisään sen aamulla vesilasiin, annan liueta ja juon aamupalan yhteydessä. Tuote ei maistu miltään, joten sen makua ei tarvitse peitellä millään. Helppoa ja toimivaa! Ihoni on kauttaaltaan muuttunut tasaisemmaksi ja kimmoisammaksi. Tykkään myös siitä, että tuotteet lähetetään suoraan kotiin kerran kuukaudessa, ei tarvitse käydä mistään noutoautomaatista käydä hakemassa pakettia. Aluksi epäröin, mutta nyt olen koukussa."  (Piia, 31)

"Olen aivan rakastunut tuotteeseen! Iho on paljon kirkkaampi, raikkaampi ja kuulaampi. Täytän pian 40 vuotta ja iho näyttää hyvältä. Tosi paljon auttanut! Tuntuu, että tuote on silottanut myös reisiä. Kaikki muut kollageenituotteet on nyt unohdettu. Tämä on loistava tuote! Suosittelen!"  (Heli, 39)

"Itse juurikin sosiaalisessa mediassa seuraamani vaikuttaja kertoi omista positiivisista kokemuksista ja siitä innostuneesta halusin itsekin The Solution kollageenia kokeilla. Olen positiivisesti yllättynyt ihoni kimmoisuudesta ja erosta mikä näkyi jo muutaman viikon käytön jälkeen. Jopa kosmetologini ihmetteli eroa. Kollageeni on helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Sopii hienosti ja helposti kiireisen ruuhkavuosia elävän naisen rutiineihin. Olen ihan koukussa, mutta hyvässä koukussa!  ☺️(Noora, 38)

40-50 -vuotiaiden käyttäjien kokemuksia

"Alkuun olin hieman skeptinen, mutta päätin testata luettuani tarpeeksi. Ensimmäisenä kuukautena en vielä huomannut muutosta, mutta sen jälkeen muutosta alkoi tulla. Ihosta tuli kimmoisampi, pienet juonteet kasvoista katosi kokonaan ja syvemmätkin pienentyivät. Ihosta tuli paljon eloisampi ja lähipiiri huomasi saman. Äitini lähti käyttämään tuotetta tulosteni jälkeen. Nyt olen käyttänyt lähes vuoden, tapa josta en aio luopua."  (Marjo, 42)

"Tuote on helppo nauttia, itse sekoitan jauheen aamukahviin. Noin kuukauden käytön jälkeen ihoni on kauttaaltaan sileämpi."  (Susanna, 43)

"Aloitin tuotteen 'kokeilumielellä', ja nyt olen säännöllinen käyttäjä. Ihoni on kimmoisa, pienet jo näkyvissä olleet rypyt ovat hävinneet ja iho on hyvinvoivan näköinen. Annospussit on helppo ottaa mukaan matkoille, myös annostus on helppo valmiiden pussien takia. Ikäni arvataan aina väärin."  (Satu-Mari, 46)

"Luin ystäväni blogista hänen kokemuksista suosituksineen ja mietin, olisiko tässä minulle hyvä tuote. En helposti tilaa uusia juttuja netistä, mutta hänen kanssa juteltuani halusin testata. Onneksi, sillä tästä tuli nopeasti osa aamurutiinia. Helppoa, kätevää eikä maistu oudolle. Kerrankin mauton on hyvä juttu! Tulokset huomasin n. 1kk jälkeen: iho on kuulaampi, tasaisempi ja terveempi."  (Johanna, 45)

"Käytän tuotetta, koska se on mauton ja helppo sekoittaa juoman joukkoon sekä Ihoni on selvästi kuulaampi ja sileämpi puolen vuoden käytön jälkeen, tutut ja tuntemattomat kyselevät mikä on salaisuuteni. Ehdottomasti jatkan käyttöä, en voisi enää aloittaa aamuani ilman The Solution- kollageenia!" (Paula, 42)

Yli 50-vuotiaiden käyttäjien kokemuksia

"Olen käyttänyt The Solution jauhetta nyt vuoden, ja ihon on kuulaaampi ja freesimpi, kuin koskaan aiemmin. Olen 53 vuotias, mutta monet luulevat minua alle 50 vuotiaaksi. Ihana iho tekee nuorekkaaksi!"  (Minna, 53)

"Olen käyttänyt The Solution -kollageenijauhetta jo useamman vuoden ja olen tyytyväinen. Ihoni on pysynyt joustavana ja kosmetologinikin kehui ihoni olevan hyvässä kunnossa , kerroin käyttäväni The Solution -kollageenijauhetta. Tämä tuote kuuluu minun aamurutiineihin enkä aio lopettaa tuotteen käyttöä."  (Riitta, 61)

"Hei! Olen käyttänyt The Solution -kollageenia kaksi vuotta. Joku suositteli tuotetta, kokeilin ja ihastuin! Kauneudenhoidon ammattilaisena minulla on kokemusta upeista kollageenivoiteista, mutta tämä sisäisesti käytettävä tuote on vailla vertaansa, ihon tasaisuuden ja kimmoisuuden lisääntymisen huomaa kolmessa viikossa, lisäksi tuote ei maistu, on helppo sekoittaa mihin tahansa, itse laitan jogurtin ja marjojen sekaan iltaisin. Todella kiva oli myös tutustumistarjous, jonka avulla oli helppo testata teho. Pidän myös siitä, että tuote tulee postissa kotiin juuri, kun edellinen erä on loppumassa, helppoa, mukavaa ja tehokasta, Suosittelen!"  (Tiiu, 57)

"Olen käyttänyt tuotetta 2,5 vuotta. Ajattelin että kokeilen, että ei tämä varmasti toimi. Mutta pakko myöntää, ihoni (olen nyt 57v) tuntuu ja näyttää nuoremmalta, ryppyjäkin tosi vähän. Ja harkitsemani pistos-täyte-aineet olen täysin unohtanut. ☺️(Maria, 57)

"Olin utelias, jotta voiko vaikuttaa vai onko ihan puppua. Käytettyäni jonkin aikaa huomasin vaikutuksen. Siis toimii! Esim. kaulastani näki rypyt todella hyvin, kun ihoni on kaiken lisäksi ohut. Rypyt hävisi, kun käytin tuotetta! Jätin käytön hetkeksi, jotta näin miten käy, kun olen ilman, ja rypyt alkoi palata. Aloitin käytön uudestaan ja rypyt hävisi jälleen. Vaikutus on tapahtunut koko kehossani. Myös ystäväni ovat huomanneet muutokset ja kehuneet ihoani. He ovat kysyneet, jotta mitä olen tehnyt, kun ihoni on niin hyvä. Olen vastannut, The Solution -kollageeni on se mikä on tehnyt muutoksen. Kiitos tuotteelle!" (Liisa, 58)

"Käytän ryppyjen siliämiseen. Pidin taukoa 2kk. Palasin tuotteeseen uudelleen, koska huomasin kasvojen ihon uurteet enemmän näkyviksi. Suosittelen tuotetta."  (Helmi, 71)

Haluaisitko sinäkin kokeilla The Solution™- kollageenia?