OSL_Jenni_Z1A6150_W-Article_1140x600.jpg

Jenni Alexandrova, 42, ei stressaa ikääntymisestä

Juontaja Jenni Alexandrova, 42, on vakiinnuttanut The Solution -kollageenilisän kauneusrutiineihinsa jo vuosien ajan. Lue kuinka tämä kadehdittavan upealla iholla varustettu sisäisen kauneuden lähettiläs hoitaa ihoaan, ja mitä hän ajattelee vanhenemisesta.

Miten suhtaudut vanhenemiseen?

Tähän kysymykseen voi vastata monella tavalla. Itseluottamuksen näkökulmasta vanheneminen on vapauttavaa. En enää vertaa itseäni muihin vaan olen tyytyväinen omiin muotoihini ja muutoksiini. Uskallan kohdata uudet ihmiset ilman takaraivossa jyskyttävää ”mitähän tuo minusta ajattelee?” -kysymystä. Uskallan puhua, olla omaa mieltä ja tuntea elämän ilot ja kipukohdat ilman häpeää.


Toisaalta vanheneminen on surullista. Huomaan ajan juoksemisen kun katson poikaani. Kuin yhdessä yössä hänestä kasvoi itsenäisyyttä etsivä ihminen, joka pikkuhiljaa venyttää napanuoraa yhä pidemmälle. Noina hetkinä tunnen ylpeyttä, mutta myös voimattomuutta ja haikeutta. Osasinko nauttia kun napanuora oli vielä lyhyt? Osaanko nauttia nyt?


Parikymppisenä ajattelin, että kolmekymppinen on valmis. Hän on aikuinen perheineen ja töineen. Hän ei tee virheitä vaan ikäänkuin soljuu omissa hyvissä päätöksissään kohti eläkepäiviä. Kuinka väärässä olinkaan! Virheiden määrä on vakio iästä riippumatta. Aikuinenkin kasvaa ja kehittyy. Me muutumme niin henkisesti kuin fyysisestikin aivan koko ajan. Voi olla väsyttävää taistella muutosta vastaan. Ajattelenkin, että minun ei tarvitse koskaan olla valmis. Minun tarvitsee vain olla valmis oppimaan.

Miten huolehdit itsestäsi?

Koen huolehtivani itsestäni aika hyvin. Aaltoilevasti. Toisinaan teen huonoja päätöksiä unen ja tasapainoisen elämän kustannuksella. Vietän liikaa aikaa somessa, syön epäterveellisesti ja liikun tavallista vähemmän.
Se ei haittaa, koska olen oppinut korjaavani tilanteen nopeastikin. Kehoni kertoo milloin on aika nukkua vähän enemmän, syödä vähän terveellisemmin ja käyttää some-aika ulkona liikkumiseen. 

En omista autoa, joten kävelen paljon ja liikuttua tulee päivittäin. Pitkän tauon jälkeen olen jälleen innostunut juoksemisesta. Myös kuntosali kuuluu rutiineihin. Se on ihana tunne kun tuntee tehneensä jotain! Uskon, että hyvä olo säteilee kauneutena. Siksi pidän huolta itsestäni kokonaisvaltaisesti aina kun se on mahdollista. Saunon myös paljon, ja siellä koen uudistuvani. 

Mistä kauneusrutiinisi koostuu?

Ihonhoitoni ei ole monimutkaista. Putsaan aina meikit, kosteutan ihon illalla ja päivisin levitän siihen seerumeita ja aurinkosuojaa. Juon päivän mittaan paljon vettä ja käyn silloin tällöin mikroneulaushoidossa. The Solution -kollageenijauhe on ollut osa elämääni jo usean vuoden ajan. Se on helppo ja nopea tapa pitää ihosta huolta sisältäpäin.

RS1259_OSL_Jenni_0322_00078_W-Article_1140x600.jpg

Mitä apua olet saanut The Solution -tuotteesta?

Olisi jännä tietää miltä ihoni näyttäisi jos en olisi käyttänyt kollageenijauhetta näin pitkään. Ensimmäisenä huomasin, että ihostani tuli kimmoisampi jo muutamassa kuukaudessa. Se vaan näytti paremmalta ilman meikkiä: tasaisemmalta ja levänneemmältä. Nyt kiinnitän ihooni paljon vähemmän huomiota kuin ennen, koska siinä ei ole tällä hetkellä mitään negatiivista huomioitavaa.

Minkä neuvon antaisit nuoremmalle itsellesi?

Älä stressaa vaan nauti enemmän - "live a little"!

Inspiroidu Jenni Alexandrovan aamurutiineista

Mikä on kiireettömien aamujen ja huolettoman kauneuden salaisuus? Kurkkaa kanssamme Jenni Alexandrovan aamurutiineihin, ja poimi talteen parhaat vinkit rauhallisen aamutunnelman luomiseen sekä nopean ehostuksen tekoon.