Jennin aamurutiini.png

Inspiroidu Jenni Alexandrovan aamurutiineista

Mikä on kiireettömien aamujen ja huolettoman kauneuden salaisuus? Kurkkaa kanssamme Jenni Alexandrovan aamurutiineihin, ja poimi talteen parhaat vinkit rauhallisen aamutunnelman luomiseen sekä nopean ehostuksen tekoon.

Miten aloitat aamusi?

Pyrin aloittamaan aamuni ilman kiirettä. Uskon, että aamun tunnelma kantaa läpi koko päivän. Rauhalliseen aamuun kuuluu tietenkin kahvi. Paljon kahvia!

Rakastan kahvia, mutta en omista kahvinkeitintä. Kun asuin Bulgariassa, join ainoastaan pikakahvia. Vielä nykyäänkin palaan muistoissa noihin merkityksellisiin aikoihin pikakahvia siemaillessani.

Juon aamukahvini usein ikkunalaudalla istuskellen. Siinä on mukava istuskella ja seurata kun kaupunki herää!

Jennin luottoasusteena toimii aamutossut. "Vilukissa mikä vilukissa. Kuljen kotona kesät talvet villaisissa tossuissa."

Minkälainen tyypillinen aamusi?

Herään yleensä ennen kahdeksaa. Muutamana päivänä pojan koulun takia vielä aikaisemmin. Herään yleensä ensimmäisenä. Teen pojalle aamiaisen ja itselleni ensimmäisen eli päivän tärkeimmän kahvikupillisen. Sekoitan kahviin tai vesilasilliseen The Solution -kollageenin. Siitä on tullut osa aamurutiinejani.

Sen jälkeen kömmin pojan viereen herättelemään häntä uuteen päivään. Kun poika lähtee kouluun, minä aloittelen omat työni ensin kotona ja myöhemmin radiostudiolla.

Minkälainen on unelma-aamusi?

Kiireetön! Rakastan sitä, että voin herättyäni jäädä sänkyyn loikoilemaan. Haluan myös lueskella päivän uutiset rauhassa, ikään kuin tutustua päivän tarjontaan ennen kuin solahdan osaksi muiden maailmaa.

Miten saat päivän parhaiten käyntiin?

Viime vuonna toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja hankin hotellipeitot. Tiedät varmaan miltä tuntuu nukkua hotellin kuohkean peiton alla? Kyselin somessa neuvoja peittojen hankkimiseen ja keittiömestari Kape Aihinen vinkkasi mistä peitot voisivat löytyä. Nyt nukun samoissa peitoissa kun Hotelli U14:n vieraat. Peittoihin on ihana kaivautua ja niistä on ihana herätä uuteen aamuun.

Tykkään urheilla aamulla kun energiatasot ovat kohdillaan. Parasta on laittaa luurit korville ja lähteä reippailemaan! Minulla on Spotifyssa Juoksulenkki -lista, jolta löytyy monenlaista voimabiisiä raskaasta örinästä Nicki Minajiin.

Jennin vinkit rauhallisen aamutunnelman luomiseen:

  • Tärkeintä on herätä tarpeeksi aikaisin, jotta ei tule kiire.
  • Juo aamukahvi ilman puhelinta.
  • Sytytä kynttilä. Lepattava liekki rauhoittaa.
  • Jos sinulla on lapsia, herätä heidät lempeästi. Aamuhalailusta tulee hyvä mieli.
  • Kuuntele musiikkia.

Tärkeitä elementtejä kotona:

Sain tämän korun ystäviltäni lahjaksi kun juhlimme synttäreitäni Mallorcalla. Korussa lukee vaatimattomasti ”I am a superstar”.

Pari vuotta sitten toteutin pitkäaikaisen unelmani ja suunnittelin laukkumalliston yhteistyössä suomalaisen PIHKA Collectionin kanssa. Yhteistyönä syntyi isompi Roihu ja pienempi Hupi.

Viinien synty on kiinnostanut minua jo pitkään. Niiden valmistaminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kurinalaisuutta. Tämän divarista löytyneen Viini-kirjan sain lahjaksi harjoittelijalta, jonka palkkasin yritykseeni viime keväänä.

Tämä taulu on lahja puolisoltani. Olimme juuri tavanneet, ja hän piirsi taulun minulle syntymäpäivälahjaksi. Hienoin lahja mitä olen koskaan saanut!

Mitä rutiinit merkitsevät sinulle?

Rutiinit helpottavat elämää. Ne tuovat turvaa. Niistä on toisinaan myös ihana poiketa ja niihin on aina kiva palata.

Kauneudenhoidon ja meikkaamisen suhteen olen aika rutinoitunut. En oikein saa päivää käyntiin ilman tiettyjä traditioita. Aamuradiota tehdessäni heräsin neljältä, mutta käytin silti pienen hetken meikin tekemiseen ennen töihin lähtöä. Tietyt rutiinit ikäänkuin käynnistävät päivän.

Aamun rutiineihini kuuluvat myös pieni kasvohieronta ja The Solution -kollageeni, joka on todella yksinkertainen tapa huolehtia ihon kunnosta sisältäpäin.

RS139_OSL_solution_10003_W-Article_1140x600.jpg

Jennin vinkit nopeaan ehostukseen: 

  • Huolehdi ihon kunnosta. Kun iho voi hyvin, se tarvitsee vähemmän ehostusta. Juo vettä, käytä kollageenia, käy kosmetologilla, ja käytä sinun ihosi tarvitsemia voiteita.
  • Kasvohieronta! Säilytän kasvorullaa pakastimessa. Pieni rullailu aamuisin herättää ihon ja mielen.
  • Ihonhoito on kaiken perusta, mutta hyvä meikkivoide tulee vahvana kakkosena. Itse käytän Chanelin kosteuttavaa meikkivoidetta.
  • Perusmeikkini syntyy hyvän meikkivoiteen lisäksi laadukkaasta ripsiväristä (Dior) sekä poskipunasta.
  • En käytä puuteria, mutta suihkautan iholleni kosteuttavan meikinkiinnityssuihkeen. Tällä hetkellä käytän Lumenen suihketta.

Jenni Alexandrova, 42, ei stressaa ikääntymisestä

Juontaja Jenni Alexandrova, 42, on vakiinnuttanut The Solution -kollageenilisän kauneusrutiineihinsa jo vuosien ajan. Lue kuinka tämä kadehdittavan upealla iholla varustettu sisäisen kauneuden lähettiläs hoitaa ihoaan, ja mitä hän ajattelee vanhenemisesta.