OSL_Christina_Z1A5872_W-Article_1140x600.jpg

Christina, 62, kertoo raikkaan olemuksensa salaisuuden

Kuinka säilyttää ihon luontainen kauneus ja hehku läpi vuosien? Christina, 62, on käyttänyt kollageenilisää nyt kahden vuoden ajan, ja on tyytyväinen ihossaan erityisesti sen tasaisuuteen. Lue Christinan vinkit kokonaisvaltaiseen ihonhoitorutiiniin, hyvinvointiin ja ikääntymiseen.

Mistä kauneusrutiinisi koostuu?

Ihon puhdistus aamuin ja illoin ovat tärkeä osa rutiiniani. Ihoni on kuivuuteen taipuvainen, joten iltaisin puhdistan ensin kasvoni puhdistusöljyllä ja sen jälkeen vielä puhdistusemulsiolla. Viimeistelen puhdistuksen kasvovedellä, sitten lisään seerumin ja A-vitamiinivoiteen. Aamuisin puhdistan kasvoni miselliveteen kostutetulla vanulapulla, jonka jälkeen lisään kasvovoiteen, ja etenkin kesäisin levitän aurinkosuojan sen päälle. Suihkautan kasvoilleni lopuksi kosteuttavaa kasvosuihketta. Kosmetologilla käyn muutamia kertoja vuodessa perusteellisemmassa kasvohoidossa.

Tykkään kokeilla eri tuotteita ihoni hoitoon ja hyvinvointiini liittyen, jotkut tuotteet sitten jäävät käyttöön. Oslo Skin Labin The Solution -kollageenista luin artikkelin, jossa mainittiin, että käyttäjille tehtiin ihoskannerilla ihotesti ennen- ja jälkeen-kuvilla. Ihotesti todisti, että rypyt madaltuivat noin 30 prosenttia. Siksi päätin ottaa The Solution -kollageenijauheen kokeiluun. Itse aloin huomata tuloksia n. 2-3 kuukauden jälkeen, joten tuote jäi ehdottomasti säännölliseen käyttöön.

Olen nyt käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution -kollageenia noin kahden vuoden ajan säännöllisesti. Joka aamu sekoitan yhden annospussin kollageenijauhetta lasilliseen vettä, ja näin kauneudenhoitorutiinini tulee hoidettua päivittäin myös sisältä päin. Päivän aikana yritän muista juoda runsaasti vettä. Huomaan, että kasvojeni iho on kollageenilisän myötä kimmoisampi ja ihon juonteet tasoittuneet. Säännöllisellä käytöllä on vaikutusta.

Paras puoli The Solution -kollageenilisässä?

Tuote on helppokäyttöinen, koska se on valmiiksi annosteltu. Annospussit kulkevat näppärästi mukana ja sopiva annos on aina valmiina. Tuote on neutraalin makuinen ja lisäaineeton, joten se on  helppo nauttia vaikkapa veden kanssa. Pidän myös siitä, että tuote on pakattu kauniisti. Kuukauden pakkaus tulee aina automaattisesti suoraan postiluukusta kotiin, ja ajoissa ennen seuraavan pakkauksen loppumista.

RS269_Solution_10141_W-Article_1140x600.jpg

Mihin olet tyytyväinen ihossasi?

Ihoni on terveen värinen ja tasainen. Meikkivoidetta ei aina välttämättä tarvitse käyttää, kesällä hento auringosta saatu päivetys tuo juuri sopivasti väriä. Kasvojeni ihon kunto on saanut paljon positiivista palautetta, ja jos minulta on kysytty, niin olen vinkannut  salaisesta aseestani: The Solution -kollageenista.

Kuinka huolehdit itsestäsi?

Työskentelen vastaanotonhoitajana terveydenhuoltoalalla. Omasta hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta myös jaksamisen kannalta, sillä työ on välillä hyvinkin hektistä ja työvuosia vielä jäljellä ennen eläkkeelle jäämistä. Pyrin pitämään hyvinvoinnistani huolta positiivisen ajattelun voimalla ja lisäämällä mielihyvää tuovia asioita elämääni. Yritän elää päivän kerrallaan, enkä kasaa liikaa tehtäviä yhdelle päivälle jos siihen on mahdollista vaikuttaa. Riittävä lepo on tärkeässä roolissa palautumisen kannalta.

Liikuntaa harrastan noin 2-4 tuntia viikossa. Pilatesta, hölkkälenkkejä, pyöräilyä ja pidempiä kävelylenkkejä vapaapäivinä. Lihaskunnosta huolehtimista pidän tärkeänä, joten jumppaan myös painojen kanssa – se onnistuu kätevästi kotioloissakin. Venyttelen ja teen kehonhuoltoa liikuntaharrastusten välissä.

Pyrin myös syömään terveellisesti. Vältän punaisen lihan käyttöä sekä valkoisista jauhoista tehtyjä tuotteita. Myös sokerin käyttöä olen vähentänyt. Suosin ruokavaliossani hyviä rasvoja, vihanneksia, hedelmiä ja kotimaisia marjoja. Itse tehty smoothie maistuu hyvin välipalana. Itsestä huolehtimisen kulmakivet itselläni ovatkin riittävä lepo, liikunta ja ravinto - rennosti ja pingottamatta!

Miten suhtaudut vanhenemiseen?

Vanhenemista ei voi pysäyttää, se on jokaisella edessä. Yritän kuitenkin pitää itseni kunnossa, jotta pysyisin mahdollisimman virkeänä ja terveenä, myös kun eläkepäivät koittavat. Uskon, että siihen on mahdollista vaikuttaa jokapäiväisilläkin valinnoilla. Vanheneminen toisaalta rauhoittaa mielen. Itsevarmuus ja iloitseminen pienistä asioista lisäävät hyvää oloa. Rypyt ja juonteet kuuluvat ikääntymiseen, ne ovat osa persoonallisuuttasi ja antavat ilmettä kasvoillesi. Vanheneminen on väistämätön asia.

Minkä neuvon antaisit nuoremmalle itsellesi?

Elä hetki kerrallaan ja usko itseesi!