OSL_Nina_Z1A5861_W-Article_1140x600.jpg

Nina, 54, luottaa sisältä alkavaan kauneuteen

Seinäjokelainen Nina ollut Oslo Skin Labin asiakas jo usean vuoden ajan. Sisustussuunnittelijana ja esteetikkona hän nauttii ja herkistyy kaikesta kauniista ympärillään: luonnosta, merestä, musiikista, syysmyrskyistä sekä viljan tuoksusta. Akkujen latauspiste ja inspiraation lähde löytyy meren rannalta, jossa hänellä on myös punainen mökki ja perunamaa. Me insipiroiduimme Ninan ajatuksista vanhenemisen ja itsestä huolehtimisen suhteen.

Miten suhtaudut vanhenemiseen?

Minusta vanheneminen on aina ollut luonnollista ja osa ihmisen elämänkaarta. Mottoni on vastaanottaa ikää avoimin sylin ja iloisin mielin. Terveelliset elämäntavat, luonnonmukainen ravinto sekä liikunta ovat aina kulkeneet rinnallani. Kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni.

Nyt 54-vuotiaana olen löytämässä omannäköisen reseptini kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Parikymppisenä vasta valmistuneena fysioterapeuttina minulla oli tarvittavat palikat ja tieto käsissäni, mutta en osannut enkä uskaltanut kuunnella kehoni viestejä. Suoriutumispaineet olivat silloin eri kuin mitä ne ovat nyt. Tänään kuuntelen paremmin omaa kehoani ja elän sen mukaan. Elämä on tässä ja nyt.

Miten huolehdit itsestäsi?

Rutiinit, rytmit ja säännöllisyys ovat tärkeitä tukipilareita arjessani. Nousen arkisin klo 6 jälkeen, käyn joka aamu uimassa ja talvella harrastan avantouintia, nautin ruoanlaitosta ja pyrin aina käyttämään puhtaita ja ravintorikkaita raaka-aineita. Hyvät rasvat kuten MCT- ja kookosöljy kuuluvat ruoanlaittooni sekä myös kahviini. Suosin kofeiinitonta luomukahvia sekä yritän välttää valkoista sokeria.

Myös liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitukset, polkujuoksu ja meditaatio kuuluvat rutiineihini. Yritän huolehtia itsestäni kokonaisvaltaisesti ja kaikkea sopivasti yhdistellen.

Mistä kauneusrutiinisi koostuu?

En ole koskaan ollut kovin hyvä kauneudenhoidossa tai yleensäkään meikkaamisessa. Nuorena pelkkä vesi ja kosteusvoide riittivät kauneudenhoitoon. Iän myötä olen oppinut kiinnittämään huomiota myös ihooni ja sen tarpeisiin. Iltaisin puhdistan ihoni perusteellisesti ja ravitsen sen seerumilla, silmänympärysvoiteella ja ravitsevalla yövoiteella. Aamuisin pesen kasvoni vedellä, ravitsen ihon seerumilla ja silmänympärysvoiteella ja lopuksi suojaan sen hyvällä kosteuttavalla päivävoiteella, jossa myös aurinkosuojakerroin 50. 

Mitä apua olet saanut The Solution- tuotteesta?

Nautin Oslo Skin Labin kollageenijauheen aamuisin veteen sekoitettuna ennen aamu-uintiani. Nämä kaksi rutiinia ovat ehdoton "must" - ja hoituvat vaikka silmät kiinni. Koska olen herkkä tuoksuille ja lisäaineille, rakastan Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, koska se on täysin lisäaineeton ja mauton – täydellinen kombinaatio minulle!

RS481_OSL_0521_54372_W-Article_1140x600 (1).jpg

The Solution -tuote sopii myös täydellisesti omaan ajatusmaailmaani ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini. Minusta kauneus lähtee sisältäpäin ja siksi valintani on The Solution -kollageenijauhe. Tiedän saavani joka aamu oikean määrän kollageeniä valmiista annospussista. Helppoa ja turvallista. Ja kaiken lisäksi annospussit ovat pakattuna visuaalisesti kauniiseen laatikkoon, ihanan kortin saattamana. Tätä pakettia olen jo oppinut odottamaan. 

The Solutionin vaikutuksen aloin huomata jo miltei 2–3 viikon käytön jälkeen. Koen, että ihoni on kuulaampi, kiinteämpi ja juonteet ovat tasaantuneet silmien ympärillä. Myös väsymyksen merkit ihossani ovat vähentyneet ja koen, että ihoni jopa hehkuu. Ihoni on kauneimmillaan puhtaana ja luonnollisena – ilman meikkiä. 

Mihin olet tyytyväinen ihossasi?

Minusta ikä saa näkyä ihossa ja siksi varsinkin naururyppyni ovat minusta ihania. Rakastan myös kesäisiä pisamiani!

Minkä neuvon antaisit nuoremmalle itsellesi?

Kohtele itseäsi lempeästi, kuuntele ja luota sisäiseen ääneesi.