RS1635_OSL_broccoli_13119_W-Article_1140x600.jpg

Parsakaalisalaatti rapeilla kikherneillä

Vuodenajan vaihtuessa syksyyn, saatamme huomata kaipaamamme lämmintä lohturuokaa, kuitenkin vielä nauttien kevyitä ja tuoreita kesän makuja. Tämä parsakaalisalaatti on loistava sekoitus molempia - raikasta ja ravitsevaa, mutta kuitenkin ruokaisa vaihtoehto, joka on täynnä syksyn makuja. Kokeile itse - tämä helppo resepti sopii arki-iltojen pelastukseksi tai juhlapöydän lisukkeeksi!

Ainesosat

 

Salaatti

  • 2 keskikokoista parsakaalia
  • ½ punasipuli
  • 1 avokado, hienonnettuna
  • 1 kuutioitu kurkku
  • 100 grammaa kuivattuja karpaloita

 

Rapeat kikherneet

  • 2 purkkiä säilöttyjä kikherneitä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl pellavansiemensuolaa
  • 1 rkl hunajaa

 

Päälle

  • ½ sitruunan mehu
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 3-4 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • The Solution™ -kollageenijauhe (henkilömäärän mukaan)

 

Voit aloittaa valmistamalla kikherneet. Laita uuni 200 C:seen. Huuhtele kikherneet kylmällä vedellä ja laita ne uunipellille. Paahda 30 minuuttia. Sekoita oliiviöljy suolan, pippurin ja hunajan kanssa ja kaada kuumat kikherneet joukkoon. Kääntele kikherneet öljyseoksessa ja kaada ne sitten takaisin uunipellille paistumaan vielä 10 minuutiksi.

Valmista salaatti kikherneiden paahtuessa: Paloittele parsakaali ja hienonna monitoimikoneessa, älä unohda vartta. Jos sinulla ei ole monitoimikonetta, voit paloitella parsakaalin hienoksi veitsellä. Laita parsakaali kulhoon.

Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli ja karpalot. Sekoita joukkoon.

Tee kastike sekoittamalla sitruunamehu, hunaja ja sinappi keskenään. Lisää öljyä samalla sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla - lisää tarvittaessa sitruunamehua tai hunajaa. Kaada kastike kikherneiden salaatin päälle ja sekoita hyvin.

Vinkki: Voit sekoittaa kastikkeeseen The Solution™ -kollageenijauheen, niin saat annoksestasi samalla ihoa hoitavan!

 

Beautiful skin starts from within