H371.jpg

Kauneus syntyy valinnoista

Suosittu bloggaaja Anna Saivosalmi testasi Oslo Skin Labin The Solution™ - kollageenijauhetta kaksi kuukautta. Aluksi skeptinen Anna vakuuttui lopullisesti nähtyään ihossa tapahtuneet muutokset ihoanalyysissa.

Aloittaessaan Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen kahden kuukauden testijakson oli Anna Saivosalmi pohti miten ihossa voisi tapahtua muutoksia niin lyhyessä ajassa? Tähän yhtyi myös Annan kosmetologi, joka painotti, että yleensä hoitojen tulokset näkyvät vasta paljon pidempien aikojen päästä.

Ennen kollageenivalmisteen käytön aloittamista Annan iholle tehtiin Visia-ihoanalyysi. Analyysissa iho skannataan, ja se paljastaa ryppyjen lisäksi ihon epäpuhtaudet, punaisuuden eli couperosan ja auringon aiheuttamat vauriot. Se myös kertoo ihon suhteellisen iän verrattuna muihin samanikäisiin. Analyysi toistettiin kollageenivalmisteen kahden kuukauden mittaisen testijakson päätyttyä.

Anna Saivosalmi nautti Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen kuuliaisesti joka aamu veteen sekoitettuna. Samalla Anna yritti itse havainnoida ihossa tapahtuvia muutoksia.

Kahdessa kuukaudessa yli 20% vähemmän ryppyjä

Kahdeksan viikon käytön jälkeen tehty uusi ihoanalyysi hämmästytti tuloksillaan kollageeniin aluksi epäilevästi suhtautuneen Annan. Rypyt olivat vähentyneet – ja yli 20 prosentilla! Annan kosmetologikin oli yllättynyt.

- Ihoni on muutenkin paremmassa kunnossa kuin kahdeksaa viikkoa aikaisemmin, kertoo Anna tyytyväisenä.

Ihoanalyysin aikaan 40-vuotias oleva Anna suhtautuu ikääntymiseen luontevasti, vaikka hän onkin huomannut ryppyjen asteittaisen lisääntymisen ja kasvojensa ihon veltostumisen.

- Elämä saa näkyä, toteaa Anna. – Siitä en kuitenkaan pidä, että ihon kimmoisuuden väheneminen saa väsymyksen merkit näkymään kasvoilla selkeämmin.

Pysyväksi osaksi kauneusrutiineja

Kehon kollageenituotanto vähenee asteittain 25–30-vuotiaasta lähtien luonnollisena osana ikääntymisprosessia. Kollageenin väheneminen taas synnyttää ryppyjä.

- Miksi en hidastaisi ikääntymisen merkkien näkymistä, jos se käy näin helposti ja todistetun tehokkaasti, kysyy Anna blogissaan.

Anna on jatkanut The Solution -valmisteen käyttöä positiivisten tulosten myötä.

- Uskon kokonaisvaltaisuuteen. Puhdistan ja kosteutan ihon huolellisesti, suojaan sen auringolta, mutta myös se, mitä suuhuni laitan tai olenko stressaantunut, vaikuttaa ihoon. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, riittävä vesi, hyvät rasvat ja nauttimani kollageeni vaikuttavat siihen, miten ihoni voi. Ihonhoito on pitkäjänteistä, mutta kun on rutiineilleen uskollinen, se palkitsee. Sujautan aamulla kollageenijauheen vesitilkkaan. Jauhe menee huomaamatta myös jugurtin, tuoremehun tai marjasmoothien seassa.

Lue lisää Anna Saivosalmen kokemuksista Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteen käytöstä hänen blogistaan.

Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmiste auttaa ehkäisemään ihon vanhenemista. Se on neutraalin makuinen jauhe, joka sekoitetaan mihin tahansa juomaan tai ruokaan. The Solution™ vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita ja auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta.