RS263_Jenni_Alexandrova_011_W-Article_1140x600.jpg

Ihonhoitovinkit talveen

Iho on talvella usein piilossa lämpimien vaatteiden alla - muistathan kuitenkin huolehtia siitä! Lämpötilojen vaihtelu tuo nimittäin usein mukanaan kuivan ja kutiavan ihon.

Näiden viiden vinkkimme avulla hoidat vartalosi ihoa päästä varpaisiin kokonaisvaltaisesti, ja pidät ihon kuivuuden loitolla! 

Laske lämpötilaa

Kun ulkona on kylmä, voi kuumassa suihkussa käyminen tuntua houkuttelevalta ajatukselta. Kuumalla vedellä on kuitenkin ihoa kuivaava vaikutus. Haaleassa suihkussa käydessäsi suojaat siis samalla ihoasi - ja jos käyt viileässä suihkussa, säästät sekä ihosi että vettä (koska haluat päästä pois mahdollisimman nopeasti).

Vaihda saippua suihkuöljyyn

Tavallinen saippua voi aiheuttaa kuivuutta ja kutinaa, ja ärsyttää ihoa. Voi olla hyvä ajatus kokeilla suihkuöljyä saippuan sijaan - näin ihostasi ei peseydy hyviä rasvoja ja bonuksena ihosi tuntuu silkkisen sileältä!

Levitä vartalovoidetta joka päivä

Valitettavasti useat meistä kosteuttavat ihoaan epäsäännöllisesti; vartalovoiteen käyttö muistuu mieleen vasta, kun ihon tuntuu kuivalta tai kutisevalta. Kosteusvoiteiden tulisi olla osa päivittäistä rutiiniasi. Levitä runsaasti kosteuttavaa vartalovoidetta ennen nukkumaanmenoa ja kevyempää vartaloemulsiota päivän aikana.

Käytä vartalokuorintaa

Esimerkiksi jauhettuihin kahvipapuihin, sokeriin tai merisuolaan pohjautuva vartalokuorinta on loistava viikoittainen lisä kylpyhuonerutiiniin. Vartalokuorinta auttaa poistamaan vanhaa ihosolukkoa. Tuloksena on sileä iho, johon myös kosteusvoiteet pääsevät imeytymään paremmin.

Päivittäinen annos Solution™ -kollageenia

Solution™ -kollageenin hyödyt iholle on testattu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Tämä on osoittanut, että se voi tasoittaa ihon rakennetta ja juonteita, ja myös ennaltaehkäistä niiden muodostumista. Hoitamalla ihoa sisältäpäin, huolehdit ihon hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti - vuoden ympäri!

 

image8ma5g.png

Beautiful skin starts from within