OSL_Article_3_1140x600_2.jpg

3 vinkkiä rentoutumiseen

Vielä ehtii hetken nauttia pitkistä kesäilloista ennen syyssateita! Kokeile esimerkiksi joogaa puistossa, tai miten olisi illallinen ystävien seurassa parvekkeella tai puutarhassa? Aikataulujen pyörteissä on tärkeää varata aikaa itselleen - oma aika auttaa sinua pysähtymään ja pysymään tasapainossa arjen kiireiden keskellä. Kuinka siis varmistaa, että saat ladattua akkuja riittävästi? Lue suosikkivinkkimme!

1. Suo itsellesi tauko
Ystävien, kumppanin tai perheen kanssa vietetty aika on toki myös rentoutumista, mutta mikään ei voita todellista omaa aikaa! Tuon hetken voit täyttää kokonaan haluamallasi tavalla ilman, että sinun tarvitsee ottaa muita huomioon. Oli se sitten puoli tuntia päivässä, tunti viikossa tai viikonloppu - suo itsellesi ansaittu tauko, jotta pystyt palautumaan arjen kiireistä!

Vinkkejä:

  • Rento aloitus päivälle; testaa esimerkiksi aamujoogaa. Jo 15 minuutin harjoitus auttaa sinua pääsemään alkuun. Herätä kehosi venyttelyillä ja vahvista sitä eri asennoilla. Joogan avulla annat kehollesi energiaa, jotta saat kaiken irti päivästä. 
  • Rentoudu hyvän kirjan parissa! 
  • Lähde iltakävelylle puistoon tai metsään samalla kun kuuntelet mielenkiintoista podcastia tai lempimusiikkiasi.


2. Opi päästämään irti
Onko sinun vaikea luoda taukoa ylikuormitettuun asialistaasi? Harjoittele sanomaan "ei" useammin. Aina ei tarvitse lähteä mukaan kaikkeen ja miellyttää muita. Päästä irti ajatuksesta, että sinulla on aina oltava suurimmat suunnitelmat ja tehtävä asioita suorituskeskeisesti.

3. Itsehoito
Tärkeä oman ajan muoto on itsehoito; pidä huolta itsestäsi pienellä lisävaivalla - luo esimerkiksi kylpylähetki kotona! Varsinkin kesän jäljiltä ihonhoitoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota auringolle altistumisen vuoksi.

Nauti!

 

Beautiful skin starts from within