Erityyppisiä kollageeneja

On olemassa erityyppisiä kollageeneja, eivätkä kaikki niistä ehkäise ihon vanhenemisen merkkejä.

The Solution™ Anti-wrinkle kollageeni sisältää tyypin I hydrolysoitua Verisol®-kollageenia. Kollageeni on tässä tuotteessa pilkottu peptideiksi (lyhyiksi aminohappoketjuiksi). Peptidien pituus on juuri sellainen, että iho pystyy käyttämään ne hyväkseen. Kollageenin käsittelyssä on suuria eroja. Varmaa on, että pilkkominen vaikuttaa kollageenin tehoon iholla. Verisol®-kollageenilla on monissa tutkimuksissa todettu olevan erittäin positiivinen vaikutus ihon ulkonäköön ja tulokset osoittavat ryppyjen tasoittuvan ja ihon muuttuvan kimmoisammaksi.

Kollageenipeptidit – pikkuruiset kauneuden asiantuntijat

Tiettyjen entsyymien suorittama ainutlaatuinen ja kontrolloitu prosessi, jossa kollageeni pilkotaan kollageenipeptideiksi, on tärkeä osa tuotteen valmistusvaihetta, jotta se todella auttaisi vähentämään ryppyjä. Verisol®-kollageenipeptideillä on useissa tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan erittäin positiivinen vaikutus ihon ulkonäköön.

Hyvin dokumentoidut tutkimukset

Tutkimukset, joihin viittaamme, on tehty käyttämällä mainittua Verisol®-kollageenia. Käytetty vuorokausiannos oli 2,5 grammaa. Kannattaa muistaa, että myynnissä on useita erilaisia kollageenivalmisteita. Kaikki niistä eivät kuitenkaan voi osoittaa yhtä hyviä tuloksia ihon laadussa, kimmoisuudessa tai ulkonäössä kuin The Solution™ Anti-wrinkle- valmisteessa käytetty kollageeni.

Verisolissa® käytetyn kollageenin lähde ovat nautaeläimet.