The Solution

The Solution™

Anti-Wrinkle Collagen

The Solution™ on korkealaatuinen kollageenijauhe, maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. The Solution auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä, koko kehossa. Se auttaa myös vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Pakkaus sisältää 28 erillispakattua annosta ja tuote on siksi erityisen näppärä ja helppo käyttää. Puhdas ja turvallinen valmiste sisältää vain yhden ainesosan - tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia - ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. 

Mitä asiakkaamme ovat mieltä tuotteesta? Käy tutustumassa aitoihin asiakaskokemuksiin täältä.

Normaalihinta
Normaalihinta
Ainesosat ja annostus

Suositeltu päiväannos Solution ™ Anti-wrinkle Collagen-valmistetta: 1 annospussillinen sekoitettuna kuumaan tai kylmään juomaan. Jos sekoitat jauhetta veteen, tarvitset vain muutaman desilitran. Sekoita hyvin ja anna liueta muutama minuutti. Yksi päiväannos sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenijauhetta. Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää. 

 

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja, eivätkä ne saa korvata lääkkeitä. Raskauden tai reseptilääkkeiden käytön yhteydessä keskustele lisäravinteiden käytöstä lääkärin kanssa.

Tutkimukset

The Solution™- valmisteessa käytetyn Verisol®-kollageenin ryppyjä vähentävä vaikutus on osoitettu kaksoissokkotutkimuksessa, johon osallistui 114 henkilöä. Kaksoissokkotestissä koehenkilö tai tutkimusta suorittava henkilö ei tiedä, kuka saa vaikuttavaa ainetta ja kuka saa lumelääkettä (valmiste ilman aktiivisia ainesosia). Koehenkilöt olivat iältään 45 – 65 vuotiaita ja saivat 2,5 g Verisol®: ia tai lumevalmistetta kerran vuorokaudessa 8 viikon ajan. 8 viikon jälkeen ryppyjen syvyys oli mittausten mukaan vähentynyt keskimäärin 20,1 %. Tutustu tutkimustuloksiin täällä.