privacy_policy_lottery_icon_1140x600_0522.jpg

Yksityisyyden suoja - arvonnat

 1. Tietosuojaseloste

  Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoja, joihin sinulla on oikeus, kun Oslo Skin Lab (NutraQ Oy) (jäljempänä "me" tai "meidät") käsittelee henkilötietojasi arvontamme yhteydessä. Olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, mukaan lukien soveltuvin osin yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Yhteystietomme ovat tämän kirjeen lopussa. Keräämme henkilötietoja sinulta osana osallistumistasi arvontaan tässä lausunnossa kuvattuja tarkoituksia varten.

 2. Henkilötietojen kerääminen? 

  Osallistuessasi arvontaan, käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:  

  • Nimi 
  • Sähköpostiosoite 
  • Puhelinnumero
  • Osoite
 3. Käyttötarkoitus ja oikeusperusta? 

  Alla yleiskatsaus henkilötietojesi käyttötarkoituksista ja henkilötietojen käsittelyn oikeusperustasta.


  Käyttötarkoitus  Käsittelyn oikeusperusta 
  Arvonnan hallinnoiminen ja yleisten kirjanpitovelvoitteiden noudattaminen.   Käsittely on tarpeen arvonnan ehtojen noudattamiseksi ja yleisten rekisterinpitovelvoitteiden täyttämiseksi. 
  Arvonnan tuloksen ilmoittaminen. Käsittely on tarpeen arvonnan ehtojen noudattamiseksi. 
  Palkinnon toimitus.  Käsittely on tarpeen arvonnan ehtojen noudattamiseksi. 


 4. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

  Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen tässä käytännössämme kuvattuja tarkoituksia varten, paitsi jos laki velvoittaa meitä säilyttämään tiedot voimassa olevien tietojen säilyttämistä koskevien oikeudellisten velvoitteiden mukaisesti.

 5. Kuinka suojaamme tietojasi?
  Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan keräämiämme tietoja. Ylläpidämme hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia, joiden tarkoituksena on suojata antamiasi tai keräämiämme henkilötietoja vahingossa tapahtuvalta, laittomalta tai luvattomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muuttamiselta, käytöltä tai luovuttamiselta. Näiden turvatoimien tarkoituksena on suojella meille antamiesi tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta.


 6. Kuinka voit hyödyntää oikeuksiasi?

  Rekisteröityneenä sinulla on tiettyjä laillisia oikeuksia, jotka liittyvät sinusta keräämiimme henkilötietoihin. Näiden oikeuksien avulla voit valvoa, miten tietojasi käytetään ja käsitellään sovellettavien lakien mukaisesti:


  - Sinulla on oikeus pyytää pääsy henkilötietoihisi tai saada niistä kopio.
  - Voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään henkilötietojasi, mikäli koet tai uskot, että hallussamme ovat henkilötietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  - Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, ja voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käyttöä tai poistamaan ne.
  - Voit koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin, ja tarvittaessa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. 
  - Sinulla on tarvittaessa oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.                                                                                                                                                                       
 7. Yhteystiedot:

  NutraQ Oy / Oslo Skin Lab

  Osoite:
  Kumitehtaankatu 5
  04260 Kerava

  Puhelin:
  0800 413 777  (ma-pe 08.30-16.30)

  Sähköposti:
  asiakaspalvelu@osloskinlab.fi

  Tätä käytäntöä on viimeksi päivitetty 28. kesäkuuta 2022.