Voiko selluliitista päästä eroon?

Lähes kaikilla on jonkin verran selluliittia, mutta joillakin sitä on tavallista enemmän. Se jos mikä on epäreilua! Reisiin ja takapuoleen voi jo kaksikymppisillä muodostua muhkuraista appelsiini-ihoa, joka alkaa hiljalleen levitä laajemmalle alueelle.

Selluliitin määrä lisääntyy yleensä ikääntyessä, ja siksi jotkut eivät enää esiinny mielellään uimapukusillaan uimarannoilla. Onko mitään tehtävissä selluliitin määrän vähentämiseksi?

Miksi selluliittia muodostuu?

Lähes kaikilla on jonkin verran selluliittia, mutta joillakin sitä on tavallista enemmän. Tiedämme, että ylipainolla ja luonnollisesti perimällä on vaikutusta asiaan. Omat elämäntapamme vaikuttavat myös selluliitin määrään ja siihen, miten nopeasti sitä syntyy. On nimittäin niin, että sukupuoli, geenit, paino, ikä eikä vähiten elämäntavat vaikuttavat elimistön verenkiertoon ja hormonitasapainoon, ja nämä tekijät puolestaan vaikuttavat selluliitin muodostumiseen.

Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että elimistön kollageenin määrällä on myös paljon merkitystä ihon kiinteyteen ja sileyteen. Kollageeni on elimistön sidekudoksen merkittävä rakennusaine ja sen vuoksi erittäin tärkeä tekijä, kun halutaan parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Uudet tutkimukset osoittavat selluliitin vähenemisen

Äskettäin julkaistu tutkimus käsitteli juuri tietyn kokoisiksi peptideiksi pilkottua kollageenia, jota iho todellakin pystyy hyödyntämään. Kaikki kollageeni ei nimittäin tehoa samalla tavalla ihoon tai selluliittiin. Oslo Skin Lab The Solutionin™ sisältämä VERISOL®-kollageeni vähensi selluliitin määrää merkitsevästi kuusi kuukautta kestäneen tutkimuksen aikana sekä normaali- että ylipainoisilla. Lisätietoja tutkimuksista löydät täältä.

The Solution™ on mauton jauhe, joka sekoitetaan haluttuun juomaan tai ruokaan.  Kun ryhdyt käyttämään tuotetta jo nyt, saatat tuntea olosi vähän paremmaksi bikinikauden alkaessa muutaman kuukauden kuluttua.