Sileä ja rypytön iho? Kyllä kiitos!

Tiesitkö, että kollageeni on tärkein yksittäinen ihoa ryppyyntymiseltä suojaava tekijä? Entä tiesitkö, että kollageenin määrä alkaa laskea jo kolmekymppisenä? Sisäisesti nautitut kollageenipeptidit voivat kuitenkin lisätä ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä ja juonteita.

Ei ole mikään ihme, että monet meistä huomaavat vanhenemisen ensimmäiset merkit juuri kolmekymppisenä. Eikä tämä ole vielä mitään siihen verrattuna, mitä tapahtuu, kun olemme täyttäneet 40 vuotta. Poskeen nukkuessa painuneen sohvatyynyn kuvion häviäminen voi yhtäkkiä kestää tuntikausia. Onko mitään siis tehtävissä?

Sileämpi iho yksinkertaisella ja vaarattomalla tavalla? Kyllä kiitos!

Ilouutinen on, että kollageenipeptidien nauttiminen voi auttaa juuri tässä. Kollageeni on proteiini ja se voidaan pilkkoa pienempiin, kollageeni-peptideiksi kutsuttuihin osiin entsyymien avulla (hydrolysoitu kollageeni). Kuitenkin iho pystyy hyödyntämään vain juuri tietynlaisia ja tietynmittaisia kollageenipeptidejä.

Oslo Skin Labin® uutuuskollageenijauhe nautitaan nesteen kera. Kyse ei ole mistä tahansa jauheesta, sillä tuote sisältää Verisol®-kollageenia, joka on Pohjoismaiden ainoana kollageenina kliinisissä tutkimuksissa tehonnut todistetusti ryppyihin ja juonteisiin. Kaikki kollageeni ei nimittäin ole sellaista, josta on hyötyä iholle. Kollageenipeptidien pituuden on oltava tarkalleen oikea, jotta iho voi hyödyntää niitä.

Haluatko kokeilla kollageenia, jolla on dokumentoituja vaikutuksia ryppyihin, juonteisiin ja selluliittiin? Nyt -50%!

Verisol-kollageenilla® tehty tutkimus, joka on julkaistu useissa lääketieteen aikakauslehdissä, on osoittanut seuraavia positiivisia vaikutuksia:

  • Lisää ihon kimmoisuutta
  • Vähentää ryppyjä ja juonteita
  • Kiinteyttää ja silottaa ihoa
  • Parantaa ihon pintakerrosta

Kollageenia nauttimalla voit lisätä ihosi kimmoisuutta kokonaisuudessaan. Tutkimukset osoittivat ryppyjen syvyyden merkittävää vähenemistä neljän viikon käytön jälkeen. Muutos oli vieläkin huomattavampi tutkimuksen päättyessä kahdeksan viikon käytön jälkeen. Lisätietoja tutkimuksesta voit lukea täältä.

Oslo Skin Lab® The Solution Anti-wrinkle collagen:

  • Tehoaa kaikkialla ihossa, vähentää myös selluliittia
  • Ei rekisteröityjä haittavaikutuksia
  • Mauton jauhe lisätään haluttuun juomaan
  • Yksi annos vuorokaudessa