The Solution

The Solution™

Beauty Collagen

The Solution™ Beauty Collagen on korkealaatuinen kollageenijauhe, maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. The Solution auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä, koko kehossa. Se auttaa myös vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Pakkaus sisältää 28 erillispakattua annosta ja tuote on siksi erityisen näppärä ja helppo käyttää. Puhdas ja turvallinen valmiste sisältää vain yhden ainesosan - tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia - ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. 

Mitä asiakkaamme ovat mieltä tuotteesta? Käy tutustumassa aitoihin asiakaskokemuksiin täältä.

Normaalihinta
Normaalihinta
Miksi The Solution™ -valmisteen käyttö kannattaa?

The Solution™ -kollageenivalmisteen ainoa vaikuttava aine hydrolysoitu kollageeni.

Nimenomaan hydrolysoidun kollageenin, eli tiettyyn peptidimuotoon pilkotun kollageenin, ryppyjä madaltava ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa.

Tuote on puhdas ja turvallinen käyttää ja se sopii kaikille ihotyypeille.

The Solution -valmisteeseen ei ole lisätty lisä- tai täyteaineita, eikä sen käsittelyssä ei käytetä mitään synteettisiä liuotteita. Kollageenipeptidien rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin. Siksi kollageenipeptidit eivät aiheuta allergisia reaktioita.

Kollageeni vaikuttaa kaikkialla ihossa

Kollageeni vaikuttaa ihon syvemmissä kerroksissa ja koko kehon ihossa, toisin kuin pinnalliset ihonhoitotuotteet. Se ei korvaa pinnallisia ihonhoitotuotteita, mutta antaa hyvän pohjan muulle ihonhoidolle.

Miten jäsenyys toimii?

Jäsenenä säästät

Oslo Skin Labin jäsenenä saat The Solution™ -pakkauksen kotiisi toimitettuna joka kuukausi. Helpottaaksemme arkeasi tuote on myös pakattu valmiisiin päiväannoksiin. Jäsenenä säästät 30% jokaisesta tuotepakkauksesta ja toimitus on aina ilmainen. Voit peruuttaa tai tauottaa tilauksesi milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutkimukset

The Solution™- valmisteessa käytetyn Verisol®-kollageenin ryppyjä vähentävä vaikutus on osoitettu kaksoissokkotutkimuksessa, johon osallistui 114 henkilöä. Kaksoissokkotestissä koehenkilö tai tutkimusta suorittava henkilö ei tiedä, kuka saa vaikuttavaa ainetta ja kuka saa lumelääkettä (valmiste ilman aktiivisia ainesosia). Koehenkilöt olivat iältään 45 – 65 vuotiaita ja saivat 2,5 g Verisol®: ia tai lumevalmistetta kerran vuorokaudessa 8 viikon ajan. 8 viikon jälkeen ryppyjen syvyys oli mittausten mukaan vähentynyt keskimäärin 20,1 %. Tutustu tutkimustuloksiin täällä.

Ainesosat ja annostus / Ingredienser och dosering

Suositeltu päiväannos Solution ™ Anti-wrinkle Collagen-valmistetta: 1 annospussillinen sekoitettuna kuumaan tai kylmään juomaan. Jos sekoitat jauhetta veteen, tarvitset vain muutaman desilitran. Sekoita hyvin ja anna liueta muutama minuutti. Yksi päiväannos sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenijauhetta. Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää. 

Rekommenderad dagsdos: Blanda ner en påse om dagen i varm eller kall drycka, rör om och låt stå i ett par minuter tills det är upplöst. Om du blandar pulvret i vatten behöver du bara några deciliter. En dagsdos innehåller 2,5 gram kollagenhydrolysat. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja, eivätkä ne saa korvata lääkkeitä. Raskauden tai reseptilääkkeiden käytön yhteydessä keskustele lisäravinteiden käytöstä lääkärin kanssa. 

Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost eller mediciner. Vid graviditet eller intag av receptbelagda läkemedel, bör din läkare informeras om att du tar kosttillskott.