OSL_Tulip_FI_1920x960.jpg

Tulokset yllättivät Minnan

Ihoanalyysi paljasti, että The Solution™-kollageenijauhe tekee ihosta nuorekkaamman. Glitz & Glam -bloggaaja Minna Hirvonen yllättyi kollageenikuurin tuloksista.

Suosittua Glitz & Glam -kauneusblogia pitävän Minna Hirvosen kasvojen iho oli vielä tammikuussa täsmälleen kuin 35-vuotiaalla keskimäärin. Tämä selvisi VISIA-ihoanalyysissa, joka havaitsee muun muassa ikääntymisen aiheuttamat muutokset iholla. Analyysi paljastaa ihomuutokset, joita paljaalla silmällä ei pysty näkemään.

Ensimmäisen ihoanalyysin jälkeen Minna alkoi käyttää Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen -jauhetta, ja jo parin kuukauden käytön jälkeen analyysi paljasti kollageenikuurin toimivuuden. Iho oli selvästi nuorekkaampi ja rypyt olivat vähentyneet peräti 14 prosenttia. Aiemmin Minnan ihon ikääntyminen näkyi erityisesti otsalle piirtyvistä rypyistä.

-      Vaikka olin etukäteen katsellut muiden tuloksia, olin skeptinen. Toiveikas, mutta vähän skeptinen. En jaksa uskoa, että ryppyjen vähentyminen meillä kaikilla kollageenivalmisteen käyttäjillä olisi sattumaa, Minna sanoo.

Eikä kollageenivalmisteen vaikutuksia huomannut vain huippumoderni ihoanalyysilaite. Minna tunsi itsekin ihonsa olevan kimmoisampi ja silmämääräisestikin nuorekkaampi. 

-      Yllätyin tuotteen vaikutuksista. Huomasin, että ihonhoitotuotteet levittyvät paremmin eivätkä otsan uurteet tule niin voimakkaasti esiin meikkivoiteen levityksen jälkeen.

Ei leikkauksille, kyllä kollageenille

Minna hoitaa ihoaan omien sanojensa mukaan lähes orjallisen tarkasti kosmetiikalla. Hän tekee kaksoispuhdistuksen, käyttää kuorivaa kasvovettä, hoitovettä, useitakin eri seerumeita sekä vuodenajasta riippuen ihoöljyä tai -voidetta, happo- ja mekaanisia kuorintoja sekä erilaisia kasvonaamioita. 

-      Kollageenijauhe on vaivattomampi tapa hoitaa ihoa verrattuna kosmetiikkaan. Sanoisin, että jauhe sopii erityisen hyvin myös laiskalle ihonhoitajalle, Minna vinkkaa.

Minna vakuuttui kollageenijauheen tehosta niin paljon, että tilasi heti ensimmäisen testijakson jälkeen uuden pakkauksen. Käyttö kuitenkin unohtui toviksi kesän kiireissä. Erityisesti silloin Minna huomasi eron entiseen.

-      Kun jonkin rutiinin jättää pois, huomaa parhaiten, millaisia vaikutuksia sillä on ollut. Huomasin nopeasti, että ihon kimmoisuus oli vähentynyt käytön lopettamisen seurauksena.

Ihon ikääntymisen hidastaminen luonnollisin keinoin on Minnalle tärkeää, sillä hän ei ole harkinnut täyteainehoitoja saati plastiikkakirurgiaa.

-      Se, miten suhtaudun ihoni ikääntymiseen, vaihtelee kausittain. Välillä tulee kriisi, joka sitten menee ohi. En ole suunnittellut meneväni mihinkään kiristyksiin. Minulle sopivampi ajatus on hoitaa ihoa luonnollisemmin, ulkoisesti ja sisäisesti.

-      Tykkään sekoittaa jauheen veteen, sillä vettä pitäisi muutenkin muistaa juoda enemmän. Odotan aina, että jauhe on sekoittunut kunnolla ja vesi muuttunut sameasta jälleen kirkkaaksi.

Lisää Minnan kokemuksia tuotteesta löydät Minnan Glitz & Glam-blogista.