RS109_Saatu_17-1430_W-Article_1140x600.jpg

Vinkit vuoden aloitukseen itsemyötätuntoa harjoittamalla

Itsemyötätuntoa kannattaa jokaisen harjoitella. Kokosimme vinkit lempeään vuoden aloitukseen.

Uuden vuoden alkaessa olemme usein ankaria itsellemme: tuomitsemme itsemme joulun ajan herkuttelusta, vaadimme itseltämme liikaa ja liian nopeasti täyttääksemme uudenvuodenlupauksemme, ja teemme töitä kaksin verroin paikataksemme pidettyjä vapaapäiviä. Tämä johtaa usein uupumiseen, lunastamattomiin lupauksiin ja negatiiviseen itsepuheeseen.

Mitä jos tänä vuonna keskittyisitkin työstämään myötätuntoista suhtautumista itseesi? Oslo Skin Labin jäsenenä tiedämme, että sinulla on ainakin yksi loistava rutiini, josta olet onnistunut pitämään kiinni. Keskittymällä johdonmukaisesti pysymään hyvissä tavoissasi, tekemällä realistisia ja motivoivia uuden vuoden lupauksia ja tavoittelemalla niitä sallivasti ja itseäsi lempeästi kannustaen, varmistat, että uusi vuosi alkaa positiivisissa merkeissä.

Olemme listanneet tähän viisi mantraa, joihin voit palata aina kun huomaat sisäisen äänesi olevan turhan ankara. Pidä suosikkisi muistiipanoissasi puhelimessasi tai tai missä tahansa, mistä sinun on helppo tankata positiivista sanomaa päivääsi ja muistuttaa itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeää tänä vuonna.

  1.  Hyväksyn ja arvostan itseäni sellaisena kuin olen
  2. Tänä vuonna aion noudattaa vain niitä tapoja, jotka tekevät minut onnelliseksi, ja luovun niistä tottumuksista, jotka eivät pidemmän päälle tuo minulle iloa tai hyvinvointia
  3.  Minulla voima luoda positiivinen muutos elämässäni
  4. Puhun itselleni ystävällisesti ja kannustavasti, niin kuin haluaisin muidenkin puhuvan minulle
  5. Hyväksymällä epätäydellisyyteni voin olla paras versio itsestäni