stockholm-438231.jpg

Viikonloppumatka Tukholmassa

Jos haluat lähteä viikonloppumatkalle kesän aikana, Tukholma voi olla matkakohde sinulle! Tukholman keskusta sijaitsee käytännössä veden päällä - upean ja kauniin sijaintinsa ansiosta kaupunki todella herää henkiin tähän aikaan vuodesta, ja on siten täydellinen kohde kesäiselle viikonlopulle! Oslo Skin Lab -tiimimme Lina jakaa sinulle muutamia vinkkejä oleskeluun tässä upeassa Ruotsin pääkaupungissa.

 

tyska-kyrka-4665295_1280.jpg

Liikkuminen:

Tukholman keskustassa liikkuminen on onneksi helppoa. Löydät vuokrattavia sähköpyöriä eri puolilta kaupunkia, joten voit harjoitella ja tutustua nähtävyyksiin samalla kun kuljet paikasta toiseen. Lisäksi pyörän vuokrahinnat vain päiväksi (tai viikoksi) ovat erittäin huokeat muihin kulkuvälineisiin verrattuna.

Kulttuuri:

Tukholma on yksi maailman museorikkaimmista kaupungeista, joten vierailu yhdessä kaikista upeista museoista on lähes pakollinen osa matkaa. Kansallismuseo on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka etsivät jotain taiteeseen liittyvää. Tämä on Ruotsin suurin taidemuseo, ja se on hiljattain remontoitu laajasti, minkä ansiosta museo on pystynyt esittelemään ja näyttämään entistä suuremman osan valtavasta klassisten teosten kokoelmastaan. Jos haluat mennä johonkin täysin erilaiseen, käy suhteellisen uudessa Paradox-museossa. Täällä heillä on yli 70 näyttelyä, jotka yllättävät sinut yhdistelmällä optisia, interaktiivisia ja odottamattomia kokemuksia.

nordic-museum-3682757_1280.jpg

Brunssi:

Tukholmassa on laaja valikoima ihania ravintoloita, jotka tarjoavat kaikenlaisia ​​brunssia. Kaksi ihanaa paikkaa, joista pidän todella, ovat Mahalo ja Pom & Flora. Niihin ei voi tehdä pöytävarausta, mutta onneksi ne sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan ​​Odengatan-nimisellä kadulla. Jos jompikumpi niistä on täynnä saapuessasi, voit helposti jatkaa kävelyä toiseen.

pexels-photo-8230020.jpg

Aktiviteetti:

Kajakin vuokraaminen on keväisin ja kesäisin yhä suositumpaa. Tämä on täydellinen tapa tehdä jotain aktiivista ja samalla tutustua Tukholmaan vedestä. Älä lannistu jos et ole ennen kokeillut melontaa - Långholmenin ja Reimersholmen kiertomatka sopii aloittelijoille, ja sitä voi meloa rauhallisesti ja miellyttävään tahtiin. Hyödynnä tilaisuus ja ota piknik-eväät mukaan - nauti ne missä tahansa melonnan aikana löytämissäsi kodikkaissa paikoissa!

canoeing-2149703_1280.jpg

Jos haluat pysytellä kaupuangissa, vieraile missä tahansa Boule-baarissa ympäri kaupunkia. Ihanan tunnelman ja ympäristön lisäksi voit pelata petankkia samalla kun nautit jotain juotavaa tai syötävää. Yksinkertaisesti sanottuna se on täydellinen lämpimiin kesäiltoihin. Konseptista on tullut niin suosittu, että Boule Barilla on nyt viisi paikkaa ympäri Tukholmaa. 

pexels-photo-10071075.jpg

Päiväretki:

Mikäli haluat kokea Tukholman kauniin saariston, kannattaa suunnata Fjäderholmarnaan - viehättävälle saarelle, joka sijaitsee 30 minuutin lauttamatkan päässä Tukholmasta. Täällä voit kävellä ja nauttia ympäristöstä, ottaa aurinkoa ja uida sekä nauttia hyvästä ruoasta yhdessä saaren ravintoloista. 

imagewqht.png

Toivottavasti vinkit antoivat sinulle inspiraatiota seuraavan viikonlopun matkallesi - toivotamme miellyttävää oleskelua Tukholmassa!