OSL_Prep-your-summer-skin_1140x600_0522_FI.jpg

Seitsemän vinkkiä kesäiholle

Kesäiset säät lähestyvät kovaa vauhtia. Jotta et tulisi yllätetyksi kun lämpö pakottaa vähentämään vaatekerroksia, olemme koonneet tähän seitsemän hyvää tapaa aloittaa lomakauteen valmistautuminen.


1. Puhdista useammin

Kesällä on usein lämmintä ja kosteaa, mikä mahdollistaa bakteerien kerääntymisen ihohuokosiin. Muista puhdistaa iho aamuisin ja iltaisin, ja kokeile salisyylihappoa tai mikronisoitua bentsoyyliperoksidia sisältäviä tuotteita (tai jopa sinivalokäsittelyä) haitallisten bakteerien kukistamiseksi.

2. Käytä vesipohjaista kosteuttajaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

Vaikka talvisäät vaativat yleensä paksumpia kosteusvoiteita, kesäisin paksu päivävoide voi saada aikaan hikisen tunteen heti kun kävelet ulos. Vesipohjainen kosteuttava geeli on loistava vaihtoehto lämpimiin kesäpäiviin.

3. Kuori

Kuorinta auttaa poistamaan kuolleen ihosolukon ja antaa välittömästi raikkaan hehkun iholle. Kokeile esimerkiksi kuorintakäsinettä, kahvinporoja, sitruunaa ja ruskeaa sokeria heleyttääksesi ja kiinteyttääksesi ihoasi kertaheitolla.

4. Käytä aurinkosuojaa – kaikkialla

Ajatus kevyestä päivetyksestä on houkutteleva kun paljastat kalpean ihosi ensimmäisen kerran kesällä, mutta UV-säteet ovat haitallisia koko iholle, eivät vain kasvoillesi. Varmista, että levität aurinkovoidetta koko vartalolle tai käytät peittäviä vaatteita. Olennaista on myös lisätä aurinkosuojaa parin tunnin välein.

5. Hanki rusketus - pullosta

Saadaksesi kaipaamasi kesän hehkun, valitse mieleisesi itseruskettavien tuotteiden laajasta valikoimasta. Markkinoilla on monia hyviä vaihtoehtoja, joiden avulla voit vähitellen syventää rusketusta ilman raitoja tai voimakasta hajua. Suosi tuotteita, joilla on myös kosteuttavia ominaisuuksia.

6. Anna ihon hengittää

Sen sijaan, että käyttäisit peittävää meikkiä, jonka alla hikoilet auringossa tukkien ihohuokosesi, luota luonnolliseen kauneuteesi. Sävytetty kevyt päivävoide suojakertoimella varustettuna on hyvä ratkaisu kesän kuumuudessa.

7. Huolla jalat

Aloita säännöllisten koti-pedikyyrien tekeminen jo nyt, niin olet valmis pukeutumaan varvastossuihisi kesän koittaessa.

Lisävinkki:

The Solution™ -kollageenilisä hoitaa koko kehon ihoa läpi kesän, sekoita vain jauhe haluamaasi juomaan! Näin sinun tulee juotua helposti esimerkiksi ylimääräinen lasillinen vettä päivässä.

Suojaa iho auringon haittavaikutuksilta näillä yksinkertaisilla toimenpiteillä

Auringonpaiste saattaa tuoda hetkessä mieleen onnellisia muistoja lapsuuden kesistä, mutta jos unohdut aurinkoon unelmoimaan, se polttaa ihosi yhtä nopeasti. On yleisesti tiedossa, että aurinko on loistava D-vitamiinin lähde, joka auttaa immuunijärjestelmääsi toimimaan normaalisti, mutta samalla se on ihon pahin vihollinen.