OSL_Prep-your-summer-skin_1140x600_0522_FI.jpg

Seitsemän vinkkiä kesäiholle

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Jotta et tulisi yllätetyksi kun lämpö pakottaa vähentämään vaatekerroksia, olemme koonneet tähän seitsemän hyvää tapaa aloittaa kesäkauteen valmistautuminen.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Jotta et tulisi yllätetyksi kun lämpö pakottaa vähentämään vaatekerroksia, olemme koonneet tähän seitsemän hyvää tapaa aloittaa kesäkauteen valmistautuminen.


1. Puhdista useammin. Kesällä on usein lämmintä ja kosteaa, mikä mahdollistaa bakteerien kerääntymisen ihohuokosiin. Muista puhdistaa iho aamuisin ja iltaisin, ja kokeile salisyylihappoa tai mikronisoitua bentsoyyliperoksidia sisältäviä tuotteita (tai jopa sinivalokäsittelyä) haitallisten bakteerien kukistamiseksi.

2. Käytä vesipohjaista kosteuttajaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vaikka talvisäät vaativat yleensä paksumpia kosteusvoiteita, kesäisin paksu päivävoide voi saada aikaan hikisen tunteen heti kun kävelet ulos. Vesipohjainen kosteuttava geeli on loistava vaihtoehto lämpimiin kesäpäiviin.

3. Kuori. Kuorinta auttaa poistamaan kuolleen ihosolukon ja antaa välittömästi raikkaan hehkun iholle. Kokeile esimerkiksi kuorintakäsinettä, kahvinporoja, sitruunaa ja ruskeaa sokeria heleyttääksesi ja kiinteyttääksesi ihoasi kertaheitolla.

4. Käytä aurinkosuojaa – kaikkialla. Ajatus kevyestä päivetyksestä on houkutteleva kun paljastat kalpean ihosi ensimmäisen kerran kesällä, mutta UV-säteet ovat haitallisia koko iholle, eivät vain kasvoillesi. Varmista, että levität aurinkovoidetta koko vartalolle tai käytät peittäviä vaatteita. Olennaista on myös lisätä aurinkosuojaa parin tunnin välein.

5. Hanki rusketus - pullosta. Saadaksesi kaipaamasi kesän hehkun, valitse mieleisesi itseruskettavien tuotteiden laajasta valikoimasta. Markkinoilla on monia hyviä vaihtoehtoja, joiden avulla voit vähitellen syventää rusketusta ilman raitoja tai voimakasta hajua. Suosi tuotteita, joilla on myös kosteuttavia ominaisuuksia.

6. Anna ihon hengittää. Sen sijaan, että käyttäisit peittävää meikkiä, jonka alla hikoilet auringossa tukkien ihohuokosesi, luota luonnolliseen kauneuteesi. Sävytetty kevyt päivävoide suojakertoimella varustettuna on hyvä ratkaisu kesän kuumuudessa.

7. Huolla jalat. Aloita säännöllisten koti-pedikyyrien tekeminen jo nyt, niin olet valmis pukeutumaan varvastossuihisi kesän koittaessa.