OSL_1140x600_Noora2_0323.jpg

Tutustu Noora Hautakankaan ihonhoitorutiiniin

Relove-ketjun yrittäjänä mainetta niittänyt Noora Hautakangas, 40, nauttii kun elämässä riittää vauhtia ja tapahtumia. Kiireinen aikataulu on kuitenkin asettanut haasteita oman ajan löytämiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Lue miksi Noora kiinnostui kokeilemaan The Solution -kollageenilisää ja mitä se on tuonut ihonhoitorutiiniin hektisen arjen keskelle.

Viimeisen muutaman vuoden aikana ihossa on alkanut näkymään selkeämmin ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita silmänympärysiholla ja otsassa sekä sibeliusrypyt. Olen kuullut tutuiltani The Solution™ -tuotteen käytöstä ja sen positiivisista tuloksista. Olen käyttänyt myös aiemmin muita kollageenivalmisteita, mutta tuntuu, että tuloksia ei oikein ole niiden kautta tullut. The Solution -kollageenilla tuloksia alkoi näkymään noin reilun kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta.

Konkreettisten ja nopeidenkin tulosten näkyminen sekä tuotteen todella helppo ja vaivaton käyttö ovat saaneet jatkamaan tuotteen parissa.  Koen saaneeni tuotteesta paljon apua - ihon kimmoisuus on lisääntynyt, iho tuntuu täyteläisemmältä, ihon väri on tasoittunut ja juonteet ovat pienentyneet. Olen ihossani tällä hetkellä tyytyväinen – kärsin nuorena ja nyt myös joku aika sitten aikuisiän aknesta. Se on onneksi nyt selätetty ja iho on sen jälkeen ollut paremmassa kunnossa, eikä arpia ole aknesta jäänyt.

Olen suhtautunut vanhenemiseen aina rennosti - en ole koskaan ikä-kriiseillyt ja vanheneminen kuuluu elämään – odotan innolla mitä vuodet tuovat tullessaan. Toki viimeisimpinä vuosina, nyt kun varsinkin kasvoissa on alkanut näkyä vahvemmin ikääntymisen merkit, niin sitä havahtuu, että onko vielä jotain asioita, mitä voisi tehdä ja mitä ei ole ottanut aikaisemmin huomioon. Ikääntyminen on normaalia, mutta toki ulkoinen olemus vaikuttaa myös mielen hyvinvointiin ja sitä kautta jaksamiseen, joten tästäkin syystä haluan tukea sitä.  

 

Tavoitteena oma aika ja panostaminen hyvinvointiin

Välillä kiireiset aikataulut ja epäsäännölliset rytmit eri projektien kanssa tekevät pysähtymisen ja kunnollisen palautumisen työstä vaikeaksi. Oman ajan ottaminen isommin ja oma hyvinvointi on tämän vuoden isoimpia tavoitteita itselle. Nykyään kalenterissani urheilu, kävelylenkit ja muut pienetkin oman ajan -hetken on merkattuna, sillä ne ovat yhtä tärkeitä tai tärkeämpiä, kuin ne monet kymmenet to do -listan asiat.

Liikunta, kuten pitkät kävelyt luonnossa koiran kanssa ovat arjessa unen lisäksi tärkeitä juttuja. Salilla voimaharjoittelu on jäänyt viimeisen parin vuoden aikana, mutta hot joogaa rakastan ja se on pysynyt tärkeänä henkireikänä – toimien kaivattuna pysähtymisenä ja läsnäoloharjoitteluna.

Urheilua voisi harrastaa kyllä vielä hitusen laajemmassa muodossa ja useammin. Pyrin syömään monipuolisesti ja tärkeimpänä oppina viimeisten yrittäjävuosien aikana on ollut se, että muistan syödä päivän aikana – nykyään syön lounaan ihan lounaan aikana, enkä vasta illalla. Pienet terveelliset välipalat auttavat myös välttämään suklaapatukka-repsahduksia.

Kauneus on itselleni hyvin kokonaisvaltainen asia. Se näkyy, huokuu ja tuntuu. Sisäinen olotila vaikuttaa ja näkyy vahvasti ulkoiseen omaan oloon ja energiaan. Ulkoinen kauneus ja ennen kaikkea tunne siitä, että näenkö peilistä sellaisen peilikuvan millaiseksi oloni koen, on itselle aina iso ja tärkeä kysymys. Kun on hyvä tasapaino kaikessa niin olo ja energia myös tuntuu kauniilta. Paras hehku tulee sisältä!

 

Hyvinvoivan ihon salaisuus

Putsaan, hoidan ja suojaan ihoani huolellisesti. Kasvojen ja kropan rullaus jade-rullalla öljyjen kera on myös ehdoton suosikkini. Varsinkin usein aamuisin kun nautin The Solutionin juoman seassa, niin rullailen samalla kasvot kylmällä jääkaapissa yön olleella kasvorullalla hoitoöljyn kera. Pyrin myös juomaan vettä noin pari litraa päivässä. Rakastan saunomista ja se on yksi tärkeimmistä viikottaisista hemmotteluhetkistä - kynttilän valossa tietysti.

Nautin yleensä The Solution -kollageenilisän aamuisin smoothien, mehun, teen/kahvin, puuron tai jogurtin seassa. Kiireisen aamun sattuessa nautin tuotteen ihan vain veteen sekoitettuna – toimii älyttömän hyvin myös niin. Ja jos tulee todella kiire, niin sitten nappaan pussukan vain mukaan laukkuun ja nautin sen kun pääsen seuraavaksi istahtamaan. Usein pidän muutaman pussukan myös laukussa mukana, sillä ovat kestävässä, mutta hyvin pienessä pakkauksessa.

Olen suositellut tuotetta muun muassa ystävilleni ja tutuille, jotka ovat myös huomanneet ihollani tapahtuneen muutoksen. Voin suositella tuotetta kaikille, jotka haluavat saada konkreettisia tuloksia aikaan juonteiden osalta, ja jotka haluavat ihollensa lisää hehkua ja kimmoisuutta. Suosittelen sellaisille, jotka ovat ovat huomanneet jotain ikääntymisen merkkejä kasvoissa, mutta myös äitini, 70-vuotta, on nyt innostunut.

OSL_1140x600_Noora_0323.jpg”The Solution -pakkauksen sisältämät pienet pussit ovat hyvin kätevät myös reissussa ja kivaa on myös selkeä annostus. Tuote ei maistu millekään ja sen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen tai vaikka aamupuuroon. Myös tuotteen yksinkertaisuus on tärkeä juttu, eli ei sisällä mitään ylimääräistä, vaan on täyttä tavaraa. Helppoa, nopeaa, vaivatonta ja tuloksellista.”

 

Beautiful skin starts from within