RS482_OSL_0521_54411_W-Article_1140x600.jpg

The Solution ™ Beauty Collagen on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja tunnetuilta tahoilta, kuten Harper's Bazaar, COSTUME ja Dutch Beauty Awards

Vuonna 2017 lanseerattu The Solution™ - kollageenijauhe on niittänyt menestystä kansainvälisesti ja tällä hetkellä Oslo Skin Lab myy tuotetta jo kymmenessä eri maassa. The Solution ™ on nostettu esiin lukuisissa julkaisuissa, asetettu ehdolle ja palkittu useissa maissa. The Solutionilla on tällä tällä hetkellä kuusi kansainvälistä kauneusalan palkintoa.

2022

The Solution™ voitti hiljattain tanskalaisen Costume-lehden Beauty Awardsien pääpalkinnon - jo kolmannen kerran!

2021

The Solution ™ valittiin Costume-lehden Beauty Awardsien pääpalkinnon ohella voittajaksi myös ravintolisien kategoriassa Cosmopolitan Beauty Awards 2021 -kilpailussa Tšekissä. Hieman aiemmin The Solution™ voitti Cosmeceuticals -luokan Hollannin ’Dutch Beauty Awards 2021’ -kilpailussa.

’Cosmeceuticals’ viittaa kauneudenhoitotuotteisiin, joilla on tieteellisesti todistettu vaikutus. Erityisesti tämä tunnustus on tärkeä Oslo Skin Labille, sillä se vahvisti jälleen kerran sen mitä tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja tieteellinen tutkimus osoittavat.

The Solution ™ sai vuonna 2021 myös ehdokkuuksia Puolan Vogue Beauty Awards’eissa "Premiere of the Year" ja Cosmopolitan Beauty Awards Czech Republic -kilpailussa ravintolisien kategoriassa.

2020

Vuonna 2020 The Solution™ nappasi voiton Costume-lehden COSTUME BEAUTY Favorites -kilpailussa Tanskassa. Tuomaristo koostui kauneustoimittajista ja alan ammattilaisista, jotka arvioivat, mistä tuotteista tulee finalisteja, mutta lopulta lukijat äänestivät voittajan kussakin kategoriassa. Tämä varmisti, että voitetut tuotteet arvioitiin sekä ammattimaisesti että kuluttajien toimesta. The Solution™ on ollut ehdolla kilpailussa kaksi kertaa aiemminkin, voitto kolmannella kerralla ilmentänee myös brändin markkina-aseman nousua tänä aikana.

The Solution™ sai 2020 ehdokkuuden myös saman julkaisun ’Costume Awards’-kilpailussa Norjassa "Best skin care brand of the year" -kategoriassa.

2019

Vuoden 2019 Harper's BAZAAR Czech Republic Anti-Aging Awards-kisassa The Solution™ vei voiton parhaasta ikääntymistä ehkäisevästä ravintolisästä. Tuomaristo koostui lehden kauneustoimittajista, jotka olivat testanneet tuotteen itse. Tuomaristo totesi, että kollageenijauheella oli huomattava vaikutus ja se oli helppokäyttöinen.

The Solution™ sai myös toisen sijan kahdessa kategoriassa Scandinavian Global Makeup Awards -kilpailussa samana vuonna (Best Luxury Skincare Brand ja Best Anti-Aging Product). Lisäksi The Solution ™ oli ehdolla Inner Beauty -kategoriassa Tanskan Beauty Awards -gaalassa 2019.

Ihonhoito sisältäpäin on kasvava trendi

Oslo Skin Labin Perustaja Cecilie Nordstrøm on innoissaan tuotteen menestyksestä ja sen saamasta positiivisesta huomiosta. Hän on aina uskonut, että kauneus tulee sisältä ja että ihonhoito ei ole vain jotain, mitä teet ulkopuolelta, vaan sitä on vaalittava hitaasti ja johdonmukaisesti sisältäpäin aloittaen.

"Kaikki The Solution™ -ehdokkuudet ja -palkinnot vahvistavat, että ihonhoito sisältäpäin on kasvava trendi ja että kollageenimme saa todella aikaan tuloksia", hän sanoo.