OSL_0520_1920x1080_testiryhma.jpg

Kollageenijauhe testissä. Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Kollageenijauhe testissä: Mikä muuttui ja mitä ihoanalyysi kertoi?

Sisäisesti nautittava kollageenijauhe tasoittaa ikääntymisen merkkejä ja lisää ihon kimmoisuutta. Viisi nelikymppistä naista testasi Oslo Skin Lab®:in The Solution™ -kollageenijauhetta neljän kuukauden ajan. Peptideiksi pilkotun, tyypin 1 kollageenin on osoitettu vaikuttavan ihon kimmoisuuteen ja juonteiden syvyyteen positiivisesti. Kaikki kokeilijat huomasivat koejakson aikana sekä sen jälkeen vaikutuksia ihossaan.

Kätevää ja kaikenkattavaa ihonhoitoa

Sisäisesti nautitun kollageenijauheen helppous on vertaansa vailla, pari kulausta ja koko kropan hipiä on huomioitu päästä varpaisiin. Kaikki testiryhmäläiset olivat yhtä mieltä siitä, että Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauheen käyttö oli helppoa ja miellyttävää. Osa nautti jauheen aamulla tuoremehun kanssa, osa pelkän veden kanssa ennen nukkumaanmenoa.

- Jauhe meni helposti ulkomaanreissullakin alas vesipullon loppuihin ravistettuna, muisteli Charlotta, 39. Testaajat totesivat, että jauhe sekoittui helposti nesteeseen eikä maistunut oikeastaan miltään.

- Otin jauheen illalla vesilasillisen kanssa, sillä olen aina ajatellut, että yö on ihoa uudistavaa ja parantavaa aikaa, kertoi Lena, 42. Yksittäiset annospussit naiset kehuivat varsinkin reissussa käteviksi ja hygieenisiksi

Näkyvät vaikutukset ihoanalyysissä

Kaikki testiryhmäläiset kävivät Siluetin Visia-ihoanalyysissä testijakson sekä alussa että lopussa. Visia-analyysi kuvaa ihon pinnan lisäksi pintakerroksen alta löytyviä ihomuutoksia. Se mittaa esimerkiksi ryppyjä, ihohuokosia, pigmentaatiota, sekä ihotulehdusten jälkiä. 

- Juonteeni loivenivat omasta mielestäni hiukan, ja samaa näytti myös Visia-analyysi, iloitsi Anna, 39. Vaikka testijakso sijoittui haastavaan ja kuumaan kesään, Charlotan silmänalusjuonteet olivat ihoanalyysin mukaan vähentyneet huomattavasti.

- Iho tuntuu tasapainoisemmalta ja hehkeämmältä. Visia-analyysikin näytti juonteiden pienentyneen. Nykyään huomaan käyttäväni pelkkää CC-voidetta, kun ennen käytin säännöllisesti meikkivoidetta. Nyt sitä ei tee edes mieli laittaa, mietti Charlotta.

- Minulla on ollut kaksi selkeää otsajuonnetta, joihin en kiinnitä enää huomiota, joten niiden täytyy olla matalammat, kertoo Suvi, 41.

40-vuotiaan Jennin haasteena olivat muun muassa näkyvät ihohuokoset sekä otsan ja kulmakarvojen väliset uurteet.

- Tällä hetkellä ihoni on hyvässä kunnossa ja huokoset ovat pienentyneet, Jenni kertoi. Myös Jennin ihon uurteet olivat pehmentyneet sekä peilin että Visia-analyysin mukaan.

- Ihoni on todella herkästi reagoiva. Testijakson aikana iho tuntui kimmoisammalta ja tasaisemmalta, summasi Lena kokemuksensa. Kolme testaajista iloitsi siitä, että ihohuokoset olivat supistuneet näkyvästi.

Huomio hipiään

Testijakso sai kaikki naiset kiinnittämään enemmän huomiota ihoonsa ja ihonhoitotottumuksiinsa. Kollageenijauheen päivittäinen nauttiminen ja tulosten seuraaminen toi konkreettisesti esiin sen, kuinka elämäntavat vaikuttavat ihoon.

-Tarkkailen ja huomaan selkeämmin, mitkä asiat vaikuttavat ihoni kuntoon, kertoi Suvi.

-Kollageenikokeilu muistutti, että säntillisyys on ihonhoidossa hyväksi. En edelleenkään tingi unesta ja ruokavalion merkitys ihoon on selkeästi suuri, totesi Lena.

Testiryhmä koki The Solution -kollageenijauheen käytön helpoksi, motivoivaksi ja ehdottomasti kokeilemisen arvoiseksi.