RS2027_OSL_beet-pizza_1277_W-Article_1140x600.jpg

Terveellinen punajuuripizza

Me kaikki rakastamme pizzaa, mutta tiedämme myös, ettei sitä ole terveellistä syödä useita kertoja viikossa. Onneksi nykyään pizzasta löytyy myös terveellisempiä versioita - ja meillä on sinulle herkullinen resepti, josta löytyy punajuurta, aurinkokuivattua tomaattia, hummusta ja avokadoa. Kokeile ja nauti!

Pizzapohja:

  • 2,5 dl punajuurihummus (valmiina tai kotitekoisena)
  • 2,5 dl maniokkijauhoa (myös tavallinen vehnäjauho käy)
  • 0,75 dl oliiviöljyä

Aurinkokuivattu tomaatti -hummus:

  • 1 tölkki kikherneitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0,5-1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 0,5-1 dl basilikaa
  • 3 rkl oliiviöljyä (aurinkokuivatuista tomaateista)
  • 2-3 ruokalusikallista vettä
  • 2 rkl tahinia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
  • The Solution™ -annospussit 1 kpl / ruokailija

Täyte:

Avokadoa, pinjansiemeniä, yrttejä, paprikahiutaleita päälle… hyödynnä tässä mielikuvitustasi ja makunystyröitäsi.

VALMISTUS:

  • Kuumenna uuni 200-225 asteeseen.
  • Sekoita keskikokoisessa kulhossa punajuurihummus, jauhot ja oliiviöljy.
  • Muotoile taikinasta pohjat uunipellille.
  • Paista noin 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.

Kun pohjat paistuvat, valmista aurinkokuivattu tomaatti -hummus:

Laita kikherneet, valkosipuli, aurinkokuivatut tomaatit, basilika, oliiviöljy, vesi, tahini, sitruunamehu, suola ja pippuri monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi.
(Voit lisätä tarvittaessa vettä joukkoon)

Anna valmiiden pohjien jäähtyä ennen täytteiden lisäämistä. Hyvää ruokahalua!

 

Beautiful skin starts from within