DSC_2180.jpg

Silvany Bricen: Terve iho tulee sisältä

Silvany Bricen (50) on norjalaisen ’The Beauty Edit’ -blogin pitäjä. Blogissaan hän jakaa lukijoidensa kanssa parhaat ihonhoito- ja kauneusvinkit.

- Kaunesfilosofiani on aina ollut ihon hoitaminen sisältäpäin. Riittävästi unta, mahdollisimman vähän stressiä, säännöllisesti liikuntaa ja mahdollisimman paljon ”kauneusruokaa” ovat resepti terveelle ja hyvinvoivalle iholle, hän sanoo.

Kahden lapsen äitinä Silvanyn kiireinen elämä on hektistä, ja hän on tuntenut sen myös kehossaan. Kahden raskautensa jälkeen hän on kokenut siirtymän raskausajan hehkusta pikkuvauvavaiheen väsymykseen.

- Tuntui siltä, että kauneus oli imetty pois minusta. Kasvoilleni ilmaantui väsymysjuonteita, joita ei aiemmin ollut, kynnet olivat huokoisemmat ja minulla oli kuiva iho päästä varpaisiin.

Silvany päätti testata suosittua kollageenijauhettamme 4 kuukauden ajan. Ennen testijaksoa hän suoritti ihoskannauksen ihon tilan analysoimiseksi riippumattomalla ihoklinikalla Oslossa.

- Kun aloitin The Solution ™ -tuotteen käytön, olin todella innoissani. Olin lukenut muista käyttäjistä, jotka olivat saaneet käytön myötä uskomattomia tuloksia ja tietenkin toivoin, että näin käy myös minun kohdallani.

- En voi lopettaa nyt!

Jo 3 viikon kuluttua Silvany huomasi muutoksia ihossaan. Neljän kuukauden kuluttua hänen ihonsa oli skannattu uudelleen, ja muutokset olivat selkeästi positiivisia.

- Vaikka olin nukkunut todella huonosti öisin kahden vaippaikäisen ansiosta ja ollut auringossa koko kesän, analyysi näytti merkittävän muutoksen. Iho oli huomattavasti kiinteämpi ja laite näytti myös 60 % pienentymisen ihohuokosissa.

- Oslo Skin Labin kollageenijauhe on vaikuttanut ihooni sisältä päin - todistetusti! Nähtyäni tuotteen tuoman muutoksen ihollani, haluan tietenkin jatkaa The Solution -tuotteen käyttöä, Silvany sanoo. 

Silvanyn norjankieliseen blogiin voi tutustua täällä.