RS367_Anne-Berit_Eide_NL-H_760x400.jpg

Kollageeni toimii ihon kantavana rakenteena

”Kun näimme säännöllisellä hydrolysoidun kollageenin nauttimisella saavutetut tulokset, päätimme ottaa valmisteen myyntiin myös hoitoloihimme”, kertoo Anne Berit Eide, ihoterapeutti ja norjalaisen Oslo Hudpleieklinikk -ihonhoitoklinikan perustaja.

Anne Berit Eidellä on ihonhoidosta jo kolmenkymmenen vuoden kokemus. Näiden vuosien aikana hän on pyrkinyt löytämään parhaan mahdollisen reseptin ihon hoitoon, jota noudattamalla iho voi hyvin ja pysyy sileänä ja terveenä.

– Työskentelemme klinikallamme innovatiivisten ja tunnustettujen tuotteiden, menetelmien ja laitteiden parissa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa parhaat mahdolliset tulokset klinikkamme esteettisistä hoidoista. Annamme asiakkaillemme räätälöidyt hoito-ohjelmat, ja samalla kerromme, miten elämäntavat ja ruokavalio vaikuttavat ihon kuntoon.

Hyvä pohja ulkoiselle ihon hoidolle

Ihon nestetasapainon säilyttämiseksi on tärkeää juoda tarpeeksi vettä. Ihon riittävä kosteus luo optimaalisen pohjan ulkoiselle ihonhoidolle. Kun kollageenin määrä vähenee ja ihon alimmat kerrokset kaipaavat nestettä, pinta tavallaan murtuu johtaen ihon epätasaisuuksiin: juonteisiin ja ryppyihin.

– Silloin ei syvillä hoitomenetelmillä kuten galvaanisella virralla, mikroneulauksella tai injektiohoidoilla päästä haluttuihin tuloksiin. Parhaat hoitotulokset saadaan silloin, kun ihon kollageenipitoisuus ja nestetasapaino ovat hyvät.

Ravintolisällä näkyviä tuloksia

Eide kuvailee kollageenia sisältävien naamioiden, seerumien ja kosteusvoiteitten antavan iholle ravinteita ja suojaa, ja auttavan ihoa säilyttämään nestetasapainon.  

– Mutta kun näimme säännöllisellä hydrolysoidun kollageenin nauttimisella saavutetut tulokset, päätimme ottaa The Solution™- valmisteen myyntiin myös hoitoloihimme, hän kertoo. 

– Valmisteella on tehty paljon tutkimuksia. Satunnaistetut, lumekontrolloidut ja kaksoissokkoutetut tutkimustulokset kertovat, että rypyt vähenivät keskimäärin yli 20 prosentilla kahdeksan viikon käytön jälkeen. Käytämme hoitolassamme ihoskanneria tulosten mittaukseen, ja on ollut vaikuttavaa nähdä, miten asiakkaittemme iho on parantunut kollageenilisän käytön aloittamisen jälkeen. 

Mitä on kollageeni?

Kollageeni tuntuu olevan kuuma puheenaihe ihonhoitopiireissä ja saa osakseen mielipiteitä puolesta ja vastaan. Kokosimme tähän juttuun yhdeksän yleisintä kysymystä kollageenista vastauksineen: tässä kaikki mitä sinun tulee tietää proteiinista nimeltä kollageeni.