Silke_portrett_1140x600.jpg

Silke Grane: Vuoden jälkeen tulokset paranivat entisestään

52- vuotiaan Silke Granen ensimmäisestä ihoanalyysista on vierähtänyt aikaa jo yli vuosi. Ensimmäinen analyysi toteutettiin Silken käytettyä Oslo Skin Labin The Solution™- kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan, ja se paljasti ryppyjen syvyyden vähentyneen huikeat 51 prosenttia. – En ollut uskoa silmiäni, kun kakkoskierroksen analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke.

Kun ryppyjen syvyydessä saavutettu muutos oli niinkin merkittävä ensimmäisessä, kahdeksan käyttöviikon jälkeen toteutetussa analyysissa, eivät Silken odotukset uudelle ihoanalyysille olleet suuret. – Ikäni huomioon ottaen olisin rehellisesti sanottuna ollut tyytyväinen, jos uuden ihoanalyysin tulokset olisivat edes lähimain yhtä hyvät kuin edellisessä mittauksessa. Nelikymppisen iho ei ole enää yhtä kimmoisa ja syvät juonteet näkyvät entistä helpommin.

– Tulokset olivat aivan uskomattomat! Ne osoittivat ihoni tasaisuuden parantuneen entisestään – tarkasti ottaen kokonaiset 18 % edellisestä mittauksesta. Pienentyneiden ihohuokosten lisäksi esimerkiksi silmien ympärillä olevien ryppyjen syvyys oli vähentynyt. Paitsi että ihoni tuntuu kimmoisammalta, se myös näyttää paremmalta kuin puolisentoista vuotta sitten, ennen kuin aloitin The Solution -valmisteen käytön, kertoo Silke.

Kauneuden ammattilaiselle ja pitkään alalla toimineelle vaikuttajalle kaunis ja huoliteltu iho on tärkeä asia, josta hän pitää huolen hyvin ihonhoitorutiinein. – Oslo Skin Labin kollageenivalmiste on tietysti se pyhä graalini, mutta sen lisäksi käytän muita iholleni hyvin sopivia valmisteita, kertoo Silke, ja jatkaa korostamalla huolellisen ihonpuhdistuksen ja hyvien yöunien merkitystä. – Käytän myös säännöllisesti yöksi jätettävää naamiota, ja huomaan kasvojeni ihon näyttävän seuraavana aamuna terveeltä ja raikkaalta. Auringosta nautin maltilla, syön monipuolisesti ja pyrin muutenkin pitämään terveydestäni hyvää huolta.

– Näyttää siltä, että näiden rutiinieni ansiosta ihoni pysyy hyvässä kunnossa vielä monien tulevien vuosien ajan. Odotan jo jännityksellä, mitä ensi vuoden ihoanalyysi minulle paljastaa, hymyilee Silke.

Silke Grane: Iho ei valehtele!

Tanskalainen Silke Grane on 52-vuotias kauneuden ammattilainen ja työskennellyt alalla jo kaksikymmentä vuotta. Silke pääsi kokeilemaan The Solution™ -kollageenivalmistetta ja yllättyi tuloksista niin kuin moni muukin tuotetta kokeillut.