SilkeGrane_1920x960_LR.jpg

Silke Grane: Iho ei valehtele!

Tanskalainen Silke Grane on 52-vuotias kauneuden ammattilainen ja työskennellyt alalla jo kaksikymmentä vuotta. Silke pääsi kokeilemaan The Solution™ -kollageenivalmistetta ja yllättyi tuloksista niin kuin moni muukin tuotetta kokeillut.

- Ryppyni vähenivät 51 prosentilla!

Näin kertoo yllättynyt Silke Grane pari päivää sen jälkeen, kun hän sai tulokset ihoanalyysistaan.

Ennen The Solution™ Beauty Collagen -valmisteen käyttöä Silke kävi helsingborgilaisen hoitolan ihoanalyysissa. Analyysissa iho skannataan, ja kaikki olennainen ryppyjen syvyydestä ihon koostumukseen ja pigmenttiläiskiin kirjataan talteen laitteessa.

Kun valmistetta oli käytetty kahdeksan viikkoa, tehtiin iholle uusi skannaus samalla klinikalla. Silke oli utelias näkemään, josko Oslo Skin Labin kollageenijauheella oli vaikutusta hänen iholleen.

- Väittäisin, ettei tämä ole totta, mutta laite ei valehtele. Olen vilpittömästi yllättynyt, kertoo hän tuloksista.

Nykyisin kauneusblogia beautybysilke.dk pitävä Silke on aiemmin työskennellyt maskeeraajana ja kauneustoimittajana. Säännöllisistä hoidoista ja 47-vuotiaan vakiintuneista ihonhoitorutiineista huolimatta oli kollageenijauheen vaikutus merkittävä.

Sen lisäksi, että ryppyjen syvyys oli vähentynyt 51 prosentilla, kertoi analyysi Silken olevan ”true skin age” -iältään 41-vuotias – kuusi vuotta todellista ikäänsä nuorempi.

- Ihoni myös tuntuu hyvältä. Skannaus osoitti ihon muuttuneen pinnaltaan sileämmäksi, jonka huomaakin meikatessa. Meikki pysyy paremmin, eikä ihoni tarvitse enää niin paljon meikkivoiteita, toteaa Silke.

The Solution™ -kollageenijauheessa ei ole mitään lisäaineita. Se sisältää ainoastaan hydrolysoitua kollageenia. Kollageeni on proteiini, jota on ihossa luonnostaan, ja joka pitää sen elastisena ja sileänä. Jo 30-vuotiaana alkaa ihon kollageenipitoisuus vähentyä. Se onkin suurin yksittäinen syy ryppyjen ja juonteiden kehittymiselle. Aurinko, tupakointi ja ilman epäpuhtaudet voivat vauhdittaa kollageenipitoisuuden alenemista.

The Solutionin sisältämien patentoidulla menetelmällä valmistettujen kollageenipeptidien säännöllisen nauttimisen on osoitettu voivan vähentää ryppyjen ja juonteiden syvyyttä. Lue lisää tutkimuksista tästä!

Silke myöntää olleensa jännittynyt ennen skannausta. Ihostaan hyvää huolta pitävänä hän epäili, saataisiinko analyysissa esiin muutosta.

- Olin utelias ja jännittynyt, olinhan lukenut esimerkiksi Vanessa Rudfjordin vaikuttavista tuloksista. Mutta omat tulokset nähdessäni olin lähestulkoon shokissa!  

Ammatistaan huolimatta Silke suhtautuu ikääntymiseen huolettomasti. Hänen mielestään tärkeintä anti age -hoidoissa on tuoda esiin paras versio omasta itsestään – ja voida hyvin!

- Pidän naurunrypyistäni, mutta haluan pitää itsestäni hyvää huolta niin pitkään kuin vain suinkin mahdollista. Ja koska työskentelen kauneusalalla, toimivat kasvoni myös eräänlaisena käyntikorttinani.

Silke on ammattinsa vuoksi tottunut kauneustuotteiden testaaja. Hän pitää hyvää ihonpuhdistusta tärkeänä, ja kuorii ihoaan usein saadakseen sille vähän lisähehkua. Seerumit, öljyt ja kosteusvoiteet ovat Silkellä päivittäisessä käytössä. The Solution -valmiste oli kuitenkin hänen ensimmäinen kokemuksensa kollageenista.

- Pidän erityisesti siitä, että tuote on niin luonnollinen. Siksi se on mielestäni iholle erilaisia kemikaaleja parempi, kertoo hän The Solution Beauty Collagen -tuotteesta.

The Solution™ -valmisteen päivittäinen nauttiminen ei tuottanut ongelmia Silkelle. Neutraalin makuinen jauhe voidaan sekoittaa mihin ruokaan tai juomaan tahansa.
­

- Valmisteen käytöstä tuli vain yksi pieni lisä aamurutiineihini. En enää voi lopettaa The Solution-valmisteen käyttöä! Suunnitelmissani on myös kolmannen ihoskannauksen teko myöhemmässä tulevaisuudessa.

Epäileville Silkellä on vain yksi toteamus:

- Kokeile itse! Jos mahdollista, teetä ihollesi analyysi ammattilaisen toimesta ennen tuotteen käytön aloittamista ja parin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Tulosten näkeminen on jännittävää, eikä iho valehtele!

Silke Grane: Vuoden jälkeen tulokset paranivat entisestään

52- vuotiaan Silke Granen ensimmäisestä ihoanalyysista on vierähtänyt aikaa jo yli vuosi. Ensimmäinen analyysi toteutettiin Silken käytettyä Oslo Skin Labin The Solution™- kollageenivalmistetta kahden kuukauden ajan, ja se paljasti ryppyjen syvyyden vähentyneen huikeat 51 prosenttia. – En ollut uskoa silmiäni, kun kakkoskierroksen analyysi kertoi ihon koostumuksen parantuneen vielä entisestään, sanoo Silke.