OSL_Senay_W-Article_1140x600.jpg

Senay, 36, luottaa ammattilaisena kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon

Senay Coco, 36, on kolmen lapsen äiti, ja toimii muun muassa maskeeraajana, kosmetologina sekä kouluttajana. Hän tutustui The Solution -kollageenilisään saadessaan tuotteesta vinkin ystävältään ja tykästyi sen tuomiin tuloksiin sekä helppouteen.

- Olen käyttänyt The Solution™ -kollageenilisää nyt yli vuoden verran ja ollut todella tyytyväinen. Tuloksia huomasin aika nopeasti. Syksyllä 2020 sain kolmannen lapseni ja huomasin että iho ei palaudu samalla tavalla kuin 23-vuotiaana saadessani esikoiseni. Käytettyäni kollageenivalmistetta noin puolitoista kuukautta huomasin, että ihon tuntui taas elastisemmalta. Tuote on vaikuttanut ihon kimmoisuuteen, heleyteen ja sileyteen. Huomaan myös, että vatsan ja reisien ympärillä iho on muuttunut huomattavasti. 

- En usko että pystyisin lopettamaan tuotteen käyttöä, koska huomaan tuloksia ja tuotteen käytöstä on myös muodostunut itselleni aamurutiini. Se alkaa kylmällä vesilasilla, jonka jälkeen otan spirulinashotin -  se on ollut minulle toimiva herätys päivään. Välillä kun meillä on aamut kiireisiä, enkä ehdi syödä aamupalaa, olen kaatanut kollageenilisän kahviini tai leivän väliin ja syönyt työmatkalla. Toinen mihin olen myös oppinut sekoittamaan kollageenivalmistetta, ovat erilaiset smoothiet. 

Intohimosta kauneuteen

- Mielenkiinnonkohteitani ovat kosmetiikka ja ihon anatomia. Haluan oppia ja tietää lisää kuinka voimme hoitaa ja suojella ihoa paremmin erilaisilta haitoilta. Kauneus on todella iso osa elämäni merkityksistä ja syy siihen mitä teen nykypäivänä. Olen ammattini kautta opetellut näkemään kauneutta monen eri ihmisen näkökulmasta ja ymmärtämään sitä aitoa kauneutta. Eikä vain ihmisen kauneus ulkoapäin - myös sisäinen kauneus ja luonnon kauneus merkitsevät minulle todella paljon.

- Olen kolmelle lapselle äiti ja he ovat elinvoimani. Pidän kiinni siitä, että ainakin kerran viikossa käyn urheilemassa, juon paljon vettä ja syön terveellisesti. Olen iän myötä paljon tarkempi mitä syön, mitä tuotteita käytän ja haluan opettaa myös omia lapsiani huolehtimaan omasta ihostaan ihan nuoresta lähtien. Tällä hetkellä minulla on todella hyvä olla omassa kehossa ja olen todella tyytyväinen itseeni. 

- Kollageenilisän positiivinen vaikutus näkyy päivittäin ihossani, vaikka työhöni kuuluu aina itseni laittaa edustuskuntoon.  Päivittäinen ehostus ja pitkät työpäivät kuitenkin rasittavat ihoa. Kesällä käytän myös korkeita suojakertoimia ja juon runsaasti vettä. Olen ihonhoitorutiineistani ja tuotteista hyvin tarkka. Perehdyn tuotteisiin kunnolla ennen kuin käytän niitä, koska ihoni on myös hyvin herkkä ja reagoi todella herkästi erilaisiin kosmeettisiin tuotteisiin. Pelkällä ihonhoitorutiinilla ei saa hyvää ihoa - kehoa pitää ravita oikein myös sisäisesti.

RS141_OSL_solution_18_12-2_W-Article_1140x600.jpg

”The Solution -kollageenia on helppo käyttää − lisään sen aamulla spirulinashottiin, annan liueta ja juon aamupalan yhteydessä. Tuote ei maistu miltään, joten sen makua ei tarvitse peitellä. Helppoa ja toimivaa! Ihoni on kauttaaltaan muuttunut tasaisemmaksi ja kimmoisammaksi. Parasta on se että ei tarvitse huolehtia siitä olenko tilannut seuraavan kuukausiannoksen. Olen myös suositellut tuotetta muille", kertoo Senay.

 

Beautiful skin starts from within