RS33_Mip_17_1812_W-Article_1140x600.jpg

Rentouttavat iltarituaalit

Vinkkejä stressittömään oloon ja laadukkaaseen uneen. Löydä sisäinen tyyneytesi ennen kuin hektinen joulusesonki alkaa!

Talvi on täällä ja joululoma lähestyy - samoin kaikki sen mukanaan tuoman stressi ja hälinä. Nyt onkin korkea aika panostaa ihon ja mielen hellimiseen.

Stressinpoistovinkkiemme avulla selviät hektisestä vauhdista paremmin, tunnet itsesi onnelliseksi ja nukut myös hyvin. Aloita vaikka heti: keitä kuppi teetä, kääri itsesi pehmeään peittoon ja keskity vain tähän hetkeen. Kun olet valmis, löydät alta kaikki vinkkimme:

Aika hidastaa

Pitääkö kilometrien mittainen tehtävälista sinua hereillä öisin? Varaa 15 minuuttia "ajatteluaikaa" joka ilta, vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa. Kirjoita ylös, mikä pitää sinut hereillä ja jätä nämä ajatukset paperille. Ennen kuin aloitat, laita puhelimesi äänettömälle, jotta se ei häiritse sinua. Kun aika loppuu, tunnet olosi kevyemmäksi ja pystyt paremmin keskittymään edessä oleviin tehtäviin - kuten kunnon yöuniin. 'Huolivartti' auttaa keskittämään mieltä askarruttavat asiat tiettyyn hetkeen ja aamuyöntunnit on helpompi pyhittää nukkumiselle. 

Helli ihoasi 

Marraskuun tuoma kylmä sää ei ole iholle lempeä. Ihosta tulee herkempi kuivumiselle, ja myös sisätilojen lämmitys vaikuttaa tähän. Päivittäinen The Solution™ -annoksesi auttaa hallitsemaan juonteita ja ryppyjä, mutta ihosi tarvitsee myös muuta huolenpitoa vuoden kylminä aikoina. Milloin olet esimerkiksi ottanut pidemmän kylvyn vaikka hyvän kirjan parissa? Kylpy on loistava tapa purkaa kertynyttä stressiä. Valitse ihoa ravitseva kylpyöljy ja vetäydy kylpyhuoneeseen kerran viikossa mukaansatempaavan kirjan kanssa. Huomaat, että sinulla ei ole ongelmia nukahtaa yöunille tämän jälkeen. Eikö sinulla ole kylpyammetta? Myös säännöllinen ihonhoitorutiini tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen päivän päätteeksi. Puhdista iho esimerkiksi ravitsevalla puhdistusvoiteella, jonka pyyhit pois lämpimällä vedellä ja pehmeällä liinalla, kuten musliiniliinalla. Voit myös kuoria ihon suihkussa 1-2 kertaa viikossa, pitääksesi kuivuuden loitolla. Ravitseva vartalovoide hellii kauttaaltaan koko vartalon ihoa.  Levitä kasvoille yövoide ylöspäin suuntautuvin vedoin ja olet valmis unten maille.

imagexmsa.png

Anna pääsi levätä

Meditointi saattaa kuulostaa vaikealta, mutta tosiasiassa se on jotain, minkä jokainen voi helposti aloittaa. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa, liikkeelle voi lähteä vaikka viidestä minuutista. Valitse kynttilä, jonka tuoksusta pidät, esimerkiksi laventeli ja santelipuu ovat rentouttavia tuoksuja. Etsi rauhallinen ympäristö ja varmista, että istut mukavasti. Sulje silmäsi ja kiinnitä huomiosi hengitykseesi - hengitä hitaasti sisään ja ulos. Meditointi ei tarkoita sitä, että et voisi ajatella - anna ajatusten tulla ja mennä, sinun ei tarvitse tehdä niille mitään tällä hetkellä. Tulet huomaamaan, että kun meditoit useammin, kaikki huolet ja epäilykset katoavat taustalle. Jos teet tämän meditaation päivittäin, se auttaa sinua rentoutumaan helpommin ja keskittymään paremmin.

Päätä kiireinen päivä joogalla

Jos etsit tapaa nukahtaa helpommin ja nukkua hyvin, niin jooga nidra voi olla sinulle kokeilemisen arvoinen. Jooga nidra tunnetaan myös "unijoogana" - joogan muotona, jossa ei oteta istuvia tai seisovia "asentoja". Makaat mahdollisimman hiljaa joogamatollasi savasanassa, joka on useimpien joogatuntien viimeinen asento. Tarvitset vain paikan, jossa sinua ei häiritä, mukavat vaatteet ja ohjatun jooga nidra -tallenteen, jonka löydät esimerkiksi YouTubesta. Jooga nidra -harjoituksen aikana ääni opastaa sinua harjoituksen eri vaiheissa. Tarkoituksena ei ole tehdä näitä vaiheita itse päässäsi, vaan se, että sinua ohjaa ääni. Kun teet tämän joka ilta samaan aikaan, kehosi ja mielesi ovat valmiita hyviin yöuniin.

image53mo.png

Prinsessa Ruususen kauneusunet 

Ansaitun yöunesi aikana ihosi siirtyy korjaavaan ja regeneratiiviseen tilaan, jolloin myös uusien ihosolujen ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Voit tehostaa kauneusuniasi nukkumalla esimerkiksi silkki- tai satiinityynyliinalla. Sileä kangas, toisin kuin hieman karkeampi puuvilla ja pellava, varmistaa, että ihosi ja hiuksesi liukuvat kankaalla vahingoittumatta. Heräät raikkaalla iholla, valmiina uuteen päivään. Tiesitkö, että voit ottaa The Solution™:n mihin aikaan päivästä tahansa, myös illalla ennen nukkumaanmenoa? Se ei sisällä kofeiinia tai piristäviä ainesosia - vain hydrolysoitua kollageenia. Kauniita unia!