RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600.jpg

Rypyt madaltuivat 59% viiden kuukauden jälkeen

Hollantilainen TV-kasvo Renate Gerschtanowitz on tyytyväinen loistaviin tuloksiin, joita hän on saavuttanut ihollaan sen jälkeen, kun hän aloitti Oslo Skin Lab® The Solution ™ Beauty -kollageenijauheen käytön.

Ennen kuin aloin käyttää The Solution -kollageenilisää, ihoni skannattiin ja analysoitiin ihonhoitoklinikalla. Viiden kuukauden käytön jälkeen iho skannattiin uudelleen ja tulokset osoittivat ryppyjeni madaltuneen jopa 59 prosenttia. Huomasin myös, että ihoni muuttui kuukausien kuluessa - pienet juonteet katosivat ja kasvojen iho tuntui kiinteämmältä. 

Renate sanoo, ettei ikääntyminen ole hänelle ongelma, mutta hän haluaa hidastaa ihon ikääntymisprosessia mahdollisimman luonnollisella tavalla. - En usko ihmelääkkeisiin, mutta olen vaikuttunut viime kuukausina syömästäni kollageenijauheesta.

RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600 (1).jpg

Oslo Skin Lab® -lähettilääksi

Ihoanalyysin aikaan 44-vuotias oleva juontaja on ollut useiden vuosien ajan yksi Hollannin näkyvimmistä TV-kasvoista. Kollageenilisää testattaessa saamiensa tulosten perusteella hän on suostunut Oslo Skin Labin Hollannin lähettilääksi.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Renate tekee yhteistyötä kanssamme. Näemme hänet ihanteellisena kohderyhmänä tuotteellemme ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tämän inspiroivan naisen tiimiimme. Luonnollisella kauneudellaan ja sosiaalisella sitoutumisellaan hän sopii täydellisesti Oslo Skin Lab -kasvoksi, sanoo perustaja Cecilie Nordstrøm.

RS384_Renate_Gerschtanowitz_1020_255_W-Article_1140x600.jpg

Hoida ihoa sisältäpäin

Renate myöntää, että hänellä on ollut aiemmin haasteita lisäravinteiden ottamisen suhteen, mutta The Solutionin bioaktiiviset kollageenipeptidit ovat jauheen muodossa, mikä tekee tuotteen nauttimisen helpoksi. Tuote on hajuton, neutraalin makuinen ja on erittäin helppo sekoittaa vesilasilliseen tai kahviin.

- Minulle ihonhoito sisältäpäin on täysin uusi asia, mutta olen vakuuttunut nähtyäni ihoanalyysini tulokset - aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä. Myös äitini lisäsi hiljattain kollageenijauheen osaksi päivittäistä rutiiniaan, ja huomaa jo nyt eron ihossaan, hän kertoo.

RS383_Renate_Gerschtanowitz_1020_239_Main_3000x2000.jpg

Säännöllinen käyttö tasoittaa ihon rakennetta

The Solution koostuu bioaktiivisista kollageenipeptideistä, joilla on tieteellisten tutkimusten ja laajan testauksen perusteella osoitettu olevan positiivinen vaikutus ihoon. Säännöllinen nauttiminen osoittaa, että rypyt madaltuvat, elastisuus paranee ja siten myös ihon rakenne tasoittuu. 

Yksi annospussi pitää sisällään 2,5 g bioaktiivisia kollageenipeptidejä, ei lisäaineita. Annostus on sama kuin kollageenipeptidien vaikutusta tutkittaessa.