OSL_Raakel_3183_W-Article_1140x600.jpg

Raakel, 56: helppo rutiini vei mennessään

Raakel Lignell on 56-vuotias kulttuurialan moniottelija, äiti ja isoäiti. Arjen pienet omat hetket ovat luksusta, ja hän on löytänyt Oslo Skin Labin kollageenilisästä helpon rutiinin arkeensa.

Raakel Lignell, 56, kiinnostui testaamaan Oslo Skin Labin The Solution -kollageenilisää vuosi sitten, huomattuaan tuotteesta käyttäjäkokemuksia sosiaalisessa mediassa.

– Ikä tekee väistämättä muutoksia ihon koostumukseen ja kollageenilisä kuulosti perustellulta avulta. Ihoni on iän myötä alkanut menettämään kimmoisuuttaan ja muuttumaan paperimaiseksi – tähän varmasti osaltaan ollut osallisena myös nuoruuden runsas auringonotto. Sain mahdollisuuden testata tuotetta, joten tartuin tilaisuuteen. En yleisesti usko ihon pinnalta tuleviin pikakonsteihin, joten halusin testata miten kollageeni sisäisesti nautittuna voisi auttaa, kertoo Raakel.

– Kropan ihossa huomasin muutoksia jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Kasvojen juonteet madaltuivat ja minulle tehdyn Visia-ihoanalyysin mukaan ihon rakenne silottui ja juonteet vähenivät jo puolen vuoden käytön jälkeen, mikä yllätti tuloksissa eniten. Kasvojen ihon rakenne on mennyt parempaan suuntaan – iho tuntuu kimmoisammalta, ja ilmerypyt ovat madaltuneet – vaikka juonteet sinänsä ovatkin hieno asia ja elämä saa näkyä kasvoista, Raakel toteaa.

Raakel huhtikuu.jpg

Raakelin iholle tehtiin VISIA-ihoanalyysi ennen tuotteen käyttöä ja siitä kahden kuukauden sekä yli puolen kuluttua tuotteen aloituksen jälkeen. Kuvissa tulokset huhtikuulta ja syyskuulta 2022. Tulokset näkyivät positiivisina muutoksina erityisesti ihon rakenteen tasoittumisena ja juonteiden määrän vähentymisenä. VISIA-ihoanalyysin Raakelille teki ihonhoitokeskus Skinmed.

 

blobid1.jpg

Elämän johtolankana toimii helppous

Raakel kertoo arjen rutiinien olevan avainasemassa kaikessa hyvinvoinnissa. Viime vuosina hän on julkaissut 5 kirjaa, joista viimeisin on fiktiivinen romaani nimeltään Kevätuhri. Hän on myös 5 aikuisen lapsen äiti, 3 lapsenlapsen ”mommo” eli isoäiti, joka asuu maaseudulla Sipoossa aviomiehen sekä kahden koiran kanssa. Raakel nauttii luonnosta, hiljaisuudesta, tarinoista sekä ajasta läheisten kanssa.

– Uni, ulkoilu, puhtaus, monipuolinen ravinto keholle ja sielulle, sekä riittävästi aikaa kuulla omaa sisintään. Voisi sanoa, että helppous on johtolankana elämän rutiineissa ja kauneusrutiineissa. Ja nykyisin aamukahvin seassa The Solution -kollageenijauhe.

– Ihan parasta Oslo Skin Labin kollageenissa on sen helppous - annospussillinen aamukahvin sekaan, eikä tarvitse miettiä muuta. Helppokäyttöinen tuote sujahtaa aamurutiineihin kuin itsestään. Ihon lisääntynyt joustavuus saa jatkamaan tuotteen parissa ja olen kertonut havaitsemistani muutoksista etenkin oman ikäisille ystäville, jotka mielenkiinnolla ovat seuranneet testaustani.

image2ej9j.png"Kauneus on ihmisen sisäistä voimaa ja hehkua, säteilyä. Kauneus ei ole pelkkää pintaa, pieni särö ja särmä vain kaunistaa ja tekee meistä persoonia - elämä ja sielu saa näkyä kasvoista."

– Elämänkokemus iloineen ja suruineen tekevät ihmisestä kiinnostavan – ikä saa ja kuuluukin näkyä, mutta itsestä kannattaa pitää huolta, sisältä ja ulkoa. Vanheneminen kuuluu elämään, se on luopumista nuoruuden ketteryydestä, mutta sen hyväksymisen myötä elämä myös helpottuu ja muuttuu kepeämmäksi. Sisäinen liekki kirkastuu, kun ikää tulee lisää.

Rohkaisen sua testaamaan The Solution -kollageenituotetta – mitään ei tapahdu päivässä tai kahdessa, mutta muutamassa kuukaudessa jo tapahtuu! Olen tosi tyytyväinen, Visia-ihoanalyysinkin mukaan kasvojen iho on nykyään kimmoisampi. – Raakel Lignell