OSL_Article_1_1140x600_0622.jpg

Optimoi ja säilytä kesäihon terve hehku

Aurinko ja lämmin sää tuovat mukanaan joukon ihonhoitoon liittyviä haasteita. Kesällä ihosi saattaa kaivata kevyempää geeliä tai seerumia, verrattuna talvikaudella täyteläisiin voiteisiin. Vaikka aurinkosuojatuotteen tulisi olla osa ihonhoitorutiinia ympäri vuoden, se on välttämättömyys erityisesti kesällä, mikäli olet ulkona auringossa koko päivän. Lue vinkit, joilla huolehdit ihon hyvinvoinnista ja ylläpidät ihon hehkua läpi loppukesän!

Loimme avuksesi listan vinkeistä, joilla huolehdit ihosi hyvinvoinnista ja luonnollisesta kauneudesta myös läpi kesän. Hyödynnätkö jo näitä kaikkia vinkkejä? Jos et, niin aloita nyt – koskaan ei ole liian myöhäistä.

√ Kiinnitä erityisesti huomiota kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin

Nämä alueet pysyvät suurimman osan vuodesta vaatteiden alla piilossa, joten emme ehkä kiinnitä niihin huomiota samalla tavalla kuin muuhun ihonhoitoon. Kesällä vaatteiden keventyessä huomiomme kiinnittyy myös kyynärpäiden, polvien ja kantapäiden kuivuuteen, jolloin on hyvä kuoria iho suihkussa vähintään kerran viikossa.  Levitä iholle kuorinnan jälkeen ravitsevaa kosteusvoidetta, niin pidät myös ongelma-alueet pehmeinä läpi kesän.

√ Itseruskettavilla tuotteilla luot iholle auringon hellimää hehkua

Useat itseruskettavat tuotteet sisältävät myös kosteuttavia ja ihoa hoitavia ainesosia, joten itseruskettavan tuotteen avulla voit ohittaa auringon haittavaikutukset ja saada suoraan täydellisen sävyn - huolehtien samalla ihon hyvinvoinnista.

√ Suojaa iho aurinkovoiteella päästä varpaisiin

Aurinkosuojaa kannattaa käyttää koko kesän läpi ja aina aurinkoisina päivinä. Levitä riittävä määrä aurinkosuojatuotetta (SPF 50), ja muista lisätä sitä aina kahden tunnin välein - erityisesti uinnin tai suihkun jälkeen. Suojaa myös kämmenselät, jalkaterät, korvat ja huulet.

√ Ravitse ja kosteuta ihoa

Tomaatti, vesimeloni ja kurkku ovat juomaveden lisäksi hyvä keino nesteyttää kehoa ja ihoa – ne nimittäin ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Voit myös sekoittaa pussillisen The Solution -kollageenijauhetta tehokkaasti kosteuttavaan kookosveteen. Kollageenipeptidit ehkäisevät juonteita koko kehossa ja tasoittavat ihon rakennetta. Näillä vinkeillä ihosi pysyy huippukunnossa! 

Beautiful skin starts from within

RS484_OSL_0521_54121_W-Article_1140x600.jpg