Testiryhma_IL_new.png

Neljä naista testasi kollageenia neljän kuukauden ajan

Onko kollageenilisän käytöllä vaikutusta ihoon? Neljän naisen testiryhmä kokeili Oslo Skin Labin The Solution ihonhoitoon tarkoitettua kollageenivalmistetta neljän kuukauden ajan käyden ihoanalyysissa ennen ja jälkeen testijakson. Lue yllättävät testitulokset.

Korkealaatuinen Oslo Skin Lab®:in The Solution™ Beauty Collagen -kollageenijauhe nautitaan sisäisesti, mutta sen vaikutukset näkyvät ulkoisesti. Käteviin annospusseihin pakattu jauhe sisältää vain yhtä ainesosaa – peptideiksi pilkottua tyypin 1 hydrolysoitua kollageenia, joka tukee ihoa sen vanhetessa ja menettäessä kimmoisuuttaan. Kollageenin rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin ja se vaikuttaa ihon syvemmissä kerroksissa tasoittaen ikääntymisen merkkejä, lisäten ihon kimmoisuutta ja tehden ihosta tasaisemman kauttaaltaan. Valmisteeseen ei ole lisätty mitään lisä- tai täyteaineita eikä synteettisiä liuottimia.


Näkyviä tuloksia ja positiivisia yllätyksiä

Neljä testiryhmäläistä otti kollageenijauheen osaksi arkeaan neljän kuukauden ajaksi ja kertoo nyt omakohtaisista kokemuksistaan. Kellään testiryhmäläisistä ei ollut isompia odotuksia valmisteen tehosta, mutta kaikki yllättyivät positiivisesti testijakson aikana. Jokainen testiryhmäläinen raportoi näkyviä tuloksia ihossaan testijakson päätteeksi. Valmistetta myös kehuttiin helpoksi ja pakkausta kivan näköiseksi – maultaan neutraalin jauheen voi sekoittaa mihin tahansa nesteeseen ja jauhepussit voi asetella kauniiseen lasipurkkiin keittiön pöydälle, niin ne muistaa ottaakin päivittäin.

- “Koin valmisteen käytön tosi helppona ja vaivattomana. Laitoin pussit kauniiseen purkkiin keittiön pöydälle ja siitä oli helppo lisätä niitä aina aamuisin tuoremehun tai puuron sekaan”, totesi Sini, 49.


Ulkoiset ja sisäiset kauneudenhoitorutiinit kulkevat käsi kädessä

“Nykyaikana 50 on uusi 40 ja 40 uusi 30”, vanheneminen ei siis pelottanut neljä- ja viisikymppisiä testiryhmäläisiä. Karttuneen iän kerrottiin tuoneen positiivisia muutoksia elämään.

- “Vanheneminen on välttämätöntä, jokainen meistä vanhenee, mutta terveellisillä elämäntavoilla ja omilla valinnoilla voi ainakin hidastaa vanhenemisen näkyviä merkkejä. Kun täytti 40, kaikki alkoi näkyä enemmän ihossa, esimerkiksi valvominen”, Liisa, 42, pohti.

- “Kilometrit saavat kyllä näkyä, mutta mielelläni panostan ulkonäkööni sekä sisäisesti että ulkoisesti. Riittävä uni, ulkoilu, liikunta, terveellinen ruoka ja kauneusrutiinit ovat tärkeitä”, muistutti Monika, 45.

Testiryhmäläiset olivat yhtä mieltä siitä, että etenkin ikääntymisen myötä ulkoiset ja sisäiset kauneudenhoito- ja hyvinvointirutiinit kulkevat yhä enemmän käsi kädessä. Terveellisen elämäntyylin lisäksi lisätehoa saa vitamiineista ja kollageenista. The Solution™ Beauty Collagen -kollageenijauhe vaikuttaa ihoon sisältäpäin ja koko ihossa, toisin kuin pinnalliset ihonhoitotuotteet. Se ei siis korvaa niitä, mutta tukee hyvin muuta ihonhoitoa.


Ihoanalyysin parantuneet arvot

Vaikka testiryhmäläisillä oli maltilliset odotukset tuotetta kohtaan, se pääsi yllättämään erittäin positiivisesti sekä peilistä katsottaessa että testitulokset kuullessa. Kaikki testiryhmäläiset pääsivät Visia-ihoanalyysiin testijakson alussa ja lopussa. Ihoanalyysi mittaa ihon pinnalta ja pintakerroksen alta löytyviä ihomuutoksia, kuten ryppyjä, ihohuokosia ja pigmentaatiota.

- “Syvä otsajuonne, johon kiinnitin ennen tosi paljon huomiota, on tasoittunut sen verran, etten edes enää huomaa sitä!”, Sini, 49, iloitsi.

- “Iho on jotenkin hehkeämpi ja raikkaamman oloinen, myös ihoanalyysi kertoi, että huokoset olivat pienentyneet dramaattisesti ja juonteet vähentyneet. Kaikki ihoanalyysin arvot olivat parantuneet”, raportoi Liisa, 42.

- “Koska olin skeptinen alkuun, onneksi tulosten tukena oli ihoanalyysi. Siinä kävi ilmi, että silmänympärysrypyistä oli vähentynyt 50 % ja ihoanalyysin tekijäkin ihmetteli huikeaa tulosta, kun en ollut testijakson aikana vaihtanut mitään kosmetiikkatuotteita. Huomasin myös itse, että iho näyttää tasaisemmalta”, Monika, 45, pohti.

- “Muutama ystävä on sanonut, että ihoni näyttää erityisen kauniilta ja kuulaalta, ehkä se johtuu tästä tuotteesta!”, iloitsi Tarja, 52.


Aloita itsestäsi ja ihostasi huolehtiminen jo tänään

Kun testiryhmäläisiltä kysyttin vinkkejä nuoremmalle itselleen, kaikki ryhmän jäsenet olisivat antaneet itselleen saman vinkin, “muista aurinkorasva!”.

- “Auringon jäljet näkyivät ihoanalyysissä, mutta positiivista oli se, että auringosta aiheutuneita juonteita voi kuitenkin vielä hoitaa. Palaminen ei kuitenkaan koskaan ole hyväksi iholle ja auringolta suojautuminen on tärkeää. Onneksi nykyajan nuoret ovat fiksumpia näissä asioissa”, Tarja, 52, pohtii.

Muutenkin neuvot kohdistuivat kauneudenhoidon osalta ennaltaehkäisyyn ja säännölliseen ihonhoitoon sisäisesti ja ulkoisesti, myös nuorena. Toisaalta elämästä muistutettiin nauttimaan ja jättämään suorittamisen sijaan enemmän tilaa levolle ja mukaville asioille!

 

RS481_OSL_0521_54372_W-Article_1140x600.jpg

Tehokasta ja helppoa ihonhoitoa - sisältäpäin 

Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: tulokset näkyvät kauttaaltaan, sillä vaikutuksista hyötyy iho niin kasvoilla kuin vartalollakin. Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin. Kollageenin vähenemisen tiedetään olevan tärkein yksittäinen tekijä ryppyjen ja juonteiden kehittymiseen.

Kollageenipitoisuuden laskiessa 25–30 ikävuoden jälkeen muuttuu keskikerros asteittain "huokoisemmaksi", jolloin iho menettää kiinteyttään ja ikääntyy.  Hydrolysoiduilla kollageenipeptideillä tehdyt tutkimukset osoittavat että niiden säännöllinen nauttiminen ei pelkästään häivytä vaan myös ennaltaehkäisee ryppyjä ja juonteita.

Vaikka rypyt usein ensimmäiseksi ilmaantuvatkin kasvoillemme, näkyy ikääntyminen vuosien myötä myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Ihon sisäisen hoitamisen tuoma etu on selkeä: vaikutukset eivät näy pelkästään kasvoilla, vaan iholla kauttaaltaan.

The Solution™ Beauty Collagen -kollageenijauhe on neutraalin makuista ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

Kiinnostuitko tehostamaan ihonhoitoasi tutkitusti tehokkaalla kollageenilisällä? Saat nyt 50% alennusta ensimmäisestä kuukaudesta:

’Ennen ja jälkeen’ – mitä kollageenilisä voi saada aikaan ihonhoidossa?

Oslo Skin Lab on ylpeä The Solution™ -kollageenin tehon todentavista kliinisistä tutkimuksista, joissa ihon kiinteyden nähtiin lisääntyneen ja juonteiden madaltuneen jo kahdeksassa viikossa. Mutta miltä vaikutukset näyttävät iholla?