OSL_Victoria-1_W-article_1140x600_0124.jpg

Näin valitset kollageenivalmisteen ihosi tueksi

Amerikkalainen ravintoterapeutti, Victoria Lee Starr kertoo, miten valitset kollageenilisän, jonka tehoon voit luottaa

Ihmiskehossa kollageeni varmistaa ihon, lihasten ja luiden terveyden ja elinvoimaisuuden. Kollageeni auttaa uusia ihosoluja kasvamaan ja antaa iholle rakennetta, voimaa ja elastisuutta, pitäen ihon kiinteänä, joustavana ja nuorekkaana. Ilman kollageenia iho menettäisi kiinteytensä, sileytensä ja elastisuutensa, mikä tekee siitä yhden tärkeimmistä rakennuspalikoista ihon hyvinvoinnille. 

Mielestäni kollageenilisä on ehdoton osa ihonhoitoa, jos haluaa vähentää tai ennaltaehkäistä ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia iholla. Iän myötä kollageenin tuotanto vähenee, mikä näkyy iholla juonteina, ryppyinä ja löystyneenä ihona. Siksi lukuisat kauneusteollisuuden toimijat markkinoivat “kollageenia lisääviä” ominaisuuksia tuotteissaan. 

Kuitenkaan kaikki kollageenivalmisteet eivät ole keskenään samanlaisia. Arvostan kollageenituotteissakin täyttä läpinäkyvyyttä. Haluan nähdä, mitä valmiste sisältää, ja erityisesti mitä kollageenia siinä on käytetty. On tärkeää valita kollageenilisä, joka on perusteellisesti testattu ja sen teho tieteellisesti todistettu. Oslo Skin Labin The Solution täyttää nämä standardit. Tuotteet aktiivinen ainesosa, Verisol-kollageenipeptidit, on todella todettu tutkimuksissa vähentävän iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä. 

Kasvomme ovat eletyn elämämme peili. Haluamme vanheta arvokkaasti. Ihon hyvinvointi heijastelee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nykymaailmassa meillä on resursseja olla parhaita mahdollisia versioita itsestämme. Kaikki alkaa kuitenkin siitä, millä ruokimme kehoamme. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että kollageeni on ihanteellinen ravintoaine raikkaan ja hyvinvoivan näköisen ihon ylläpitämiseksi. Ikääntyvä iho menettäisi nopeasti kiinteyden, elastisuuden ja sileyden ilman sitä.  

Kollageenilisien laadussa on eroja. Puhtaan ja tutkitusti tehokkaan tuotteen valitseminen on ratkaisevaa. Itse suosittelen asiakkailleni kollageenilisää, joka ei sisällä turhia lisä- tai täyteaineita ja varmistan, että siinä on käytetty varmasti tehokasta ja tutkittua kollageenia. 

Terveisin: 
 Victoria Lee Starr – Nutritional Therapy Practitioner