RS547_OSL_Silke_OTO6060_W-Article_1140x600.jpg

Näin pysyt ihonhoitoon liittyvissä uudenvuoden-lupauksissasi

Luultavasti moni meistä on vähentänyt ehostamiseen kuluvaa aikaa viime vuonna, kun olemme pääsääntöisesti istuneet kotikonttorilla ja pysyneet kotisohvilla.

Nyt kuitenkin odotamme innolla, että pääsisimme vihdoin taas ihmisten ilmoille yhtä upeana kuin aikana ennen pandemiaa – ja hyvinvoiva hehkuva iho olisi tähän loistava plussa! Tähän tarkoitukseen listasimme kolme vinkkiä, joiden avulla voit luoda hyvän ja tehokkaan ihonhoitorutiinin!

  1. Pidä ihonhoitorutiinisi mahdollisimman yksinkertaisena, jotta jaksat ylläpitää sitä oikeasti joka päivä. Jos nyt aloitat 12-vaiheisen ihonhoitorutiinin, saatat päätyä 0-vaiheiseen rutiiniin helmikuun loppuun mennessä.

  2. Priorisoi perustuotteet rutiinisi kulmakiviksi. Tämän jälkeen voit hiljalleen lisätä tuotteita, joissa on aktiivisia ainesosia ihosi eri tarpeisiin. Varmista kuitenkin, että eri tuotteet toimivat hyvin yhdessä.

  3. Muista kokonaisvaltainen lähestyminen. Ihollasi näkyy myös se, mitä teet (tai jätät tekemättä) keittiössä ja kuntosalilla. Säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat tärkeitä voiteiden ja lisäravinteiden rinnalla. Äläkä unohda, että hyvät yöunet tekevät ihmeitä myös iholle!


Et varmasti ylläty, jos kerromme The Solution™ olevan oiva valinta mihin tahansa yllä mainituista vinkeistä . The Solution™ -valmiste on yksinkertainen ja tehokas lisä helppoon, mutta kokonaisvaltaiseen ihonhoitorutiiniin. Lisäämällä annospussin kahvin tai teen (tai minkä tahansa juoman tai ruoan) sekaan, voi The Solutionista muodostua uusi vain vähän aikaa ja vaivaa vievä hyvä tapa – tuloksista tinkimättä. Haluatpa sitten hidastaa tai vähentää ikääntymisen merkkejä, tai sekä että, The Solution kannattaa ottaa yhdeksi uuden vuoden uusista rutiineista!