Melissa_Sondell_1_w-Article_1140x600.jpg

Melissa, 39, sai näkyviä tuloksia kollageenilisällä

"Näen suuren eron sekä ihon kimmoisuudessa, mutta myös eloisuudessa ja hehkussa."

Melissalla, 39, on monta rautaa tulessa. Hän työskentelee Ruotsissa päätoimisesti luovana johtajana arkisin, mutta auttaa myös oman yrityksensä kautta muita yrityksiä kuvaamaan ja luomaan sisältöä eri kanaviin. Lisäksi hän on kahden pienen lapsen äiti ja hänellä on iso talo, jota on sisustettu ja kunnostettu eri tavoin säännöllisin väliajoin.

Melissa_Sondell_2_w-Article_1140x600.jpg

Olin viime keväänä eräässä tapahtumassa mukana, ja sieltä saadussa lahjakassissa oli mukana The Solution™ -kollageenivalmistetta. Olin kuullut siitä aiemmin ja ajattelin, että sitä olisi hauska kokeilla.

Minulla on aina ollut juonteita ja ryppyjä silmieni ympärillä ja otsassani, joten The Solution™ tuntui kuin minulle tehdyltä. Olin innokas ja utelias näkemään, mitä kollageenilisä voisi tehdä iholleni. Aloitin kokonaan uuden ihonhoitorutiinin, joka osoittautuikin kaikkien aikojen kannattavimmaksi rutiiniksi.

Olen aiemmin yrittänyt ottaa säännöllisesti sekä vitamiineja että muita lisäravinteita, mutta jostain syystä en ole koskaan pystynyt pitämään tavasta kiinni ja jatkamaan niiden ottamista kovin kauaa. Nyt olen kuitenkin syönyt kollageenia päivittäin jo yli puolen vuoden ajan, ja näen suuren eron sekä ihon kimmoisuudessa, mutta myös eloisuudessa ja hehkussa.

Melissa_Sondell_Before_after (3).jpg

Melissa ennen ja jälkeen, käytettyään The Solution -kollageenia yli puolen vuoden ajan

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Olen onnistunut jatkamaan tätä päivittäistä rutiinia, koska se on niin yksinkertainen ja helppo - en olisi pystynyt tähän muuten. Sekoitan jauheen yleensä lasilliseen vettä - vettähän tulee nautittua muutenkin päivittäin. Onneksi tämä kollageenijauhe on neutraalin makuista.

Luulen, että monet haluavat ihmetuloksia heti, ja jos eivät näe tuloksia ensimmäisenä päivänä, saattavat lopettaa tuotteen käytön. Mutta näen tämän rutiinin pikemminkin pitkän aikavälin investointina, jota ihoni tarvitsee koko ajan. Samalla tavalla kuin koen, että on tärkeää säännöllisesti puhdistaa iho, käyttää kosteusvoidetta, nukkua riittävästi, syödä terveellisesti ja treenata.

Pikaratkaisua ei ole, mutta jos panostat itsesi huolehtimiseen pitkällä aikavälillä, uskon että koet olosi paremmaksi ja tuot ihosi parhaat puolet esiin.

Katso mitä The Solution™ voi tehdä sinun ihollesi:

 

Asiakaskokemuksia – Toimiiko kollageenijauhe ihonhoidossa?

Pyysimme eri-ikäisiä asiakkaitamme kertomaan omin sanoin, millaisia kokemuksia heillä on The Solution™ -kollageenin käytöstä. Mitä hyötyä kollageenista on iholle?

8 faktaa kollageenista

Sana "kollageeni" tulee kreikan sanasta "kólla", joka tarkoittaa liimaa - tämä kuvastaa hyvin myös sitä, kuinka kollageeni toimii ihossa. Lue alta hauskat ja hyödylliset faktat kollageenista!