OSL_MartaValtovirta_HR_W-article_1140x600.jpg

Marta Valtovirta

Premium naistenvaatemerkin Hálon perustaja, Marta Valtovirta on täysipäiväinen yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Marta innostui kokeilemaan The Solution -valmistetta ihonhoitonsa tehostamiseksi kiireisen arjen keskellä. Marta kertoi meille hieman yrittäjydestä, sekä itsestä huolehtimisen tärkeydestä ruuhkavuosien keskellä.

Hálon-merkin toinen perustajajäsen Marta Valtovirta, mistä ammennat inspiraatiota työssäsi?

Saan inspiraatiota matkustelusta ja ihmisistä ympärilläni. Rakastan matkustelua ja erilaisia kulttuureja. Matkoilla on ihana seurata ihmisten pukeutumista ja tyylejä.

Minkä olet urasi aikana kokenut haastavaksi tai palkitsevaksi?

Haastavinta on ollut yhdistää ja erotella työ- ja perhe-elämä, vaikkakin olen saanut sen onnistumaan mielestäni loistavasti. Meillä on 5- ja 3-vuotiaat lapset ja kolmas tulossa, joten helppoa se ei aina ole ollut, mutta minä ja mieheni olemme loistava tiimi! Haastavaa yrittäjänä on ehdottomasti ajankäyttö. Nautin työstäni niin suunnattomasti, että monesti huomaan tekeväni työtä ainakin ajatustasolla kokoajan. Työpäivän jälkeen perheellisillä alkaa toinen työpäivä vielä kotona ja päättyy vasta, kun lapset on saatu nukkumaan. Siinä mahtuu päivään jos jonkinmoista.

Palkitsevaa ovat omat onnistumiset johtajana, kun tiimin kanssa on onnistuttu ja päästy haluttuihin tavoitteisiin. Pyrin kehittymään kokoajan ammatillisesti ja onnistumisten ja oivallusten myötä se palkitsee. Myös joka kerta, kun näen jonkun kävelevän Hálon vaate yllään, tunnen onnellisuutta ja ylpeyttä.

Miten suhtaudut vanhenemiseen?

Suhtaudun vanhenemiseen melko rauhallisesti. Ikä on vain numero ja enemmän minulle merkitsee missä kunnossa olen, miltä minusta tuntuu ja miltä näytän.

Miten huolehdit itsestäsi?

Saunon melkein joka toinen päivä! Sauna on minulle ainoa hiljainen paikka rentoutua kotona, jossa saan palauduttua käymällä asioita läpi itsekseni tai mieheni kanssa. Myös ruoanlaitto rentouttaa ja saan siinä samalla omaa aikaa.

Huolehdin itsestäni myös ravintorikkaalla ruoalla ja runsaalla vedenjuonnilla. Pyrin kävelemään mahdollisimman paljon julkisten sijaan ja luonnossa ja metsissä samoilu on ihanaa. Sitten, kun taas synnytyksen jälkeen voin urheilla, minut löytää tenniskentältä.

Mistä ihonhoitorutiinisi koostuu?

Ihonhoitorutiinini koostuu ennen kaikkea hyvästä kosteutuksesta. Puhdistan kasvot aamun illoin, mutta harvoin vedellä. Viikoittaiset kuorinnat ja naamiot kuuluvat seerumeiden ja voiteiden ohella ihonhoitorutiineihini. Nykyään käytän myös Oslo Skin Lab The Solution -kollageenia päivittäin. Heräsin vastikään siihen, että sisäisesti nautittu kollageeni on tarpeen ja sen tulokset näkyvät jo ihollani!

Olen käyttänyt kollageenia nyt päivittäin raskauteni puolesta välistä alkaen, sillä kroppa ja iho ovat joutuneet kovalle koetukselle raskauden aikana. Voin rehellisesti todeta, että ihoni tuntuu ja näyttää kimmoisammalta, mutta siihen voi toki olla osasyynä tällä hetkellä myös turvotus ja raskauden ”hehku"...

Sen verran hyvältä kuitenkin vaikuttaa, että aion jatkaa tuotteen käyttöä myös raskauden jälkeen. Uskon sen auttavan ihoni palautumisessa tältä suurelta venytykseltä, jonka raskaus aiheuttaa. Aivan mahtavaa! 

Hálo on premium-naistenvaatemerkki pohjoisesta, joka inspiroituu arktisesta Lapin luonnosta ja sen valoilmiöistä. Hálon laadukkaat ja ajattomat vaatteet perustuvat Lapin kahdeksaan vuodenaikaan. Merkki edustaa perustajiensa Marta Valtovirran ja Jukka Puljujärven arvomaailmaa aina kangasvalinnoista tuotantoon ja malliston kiertoon. Lyhyessä ajassa Hálo on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä halutuimmista naistenvaatemerkeistä Suomessa. Hálo on niin stylistien, julkisuuden henkilöiden ja influencereiden suosiossa ja saanut kansainvälistä näkyvyyttä lukuisissa tunnetuissa muotijulkaisuissa.

Lue lisää Hálon tarinasta täältä.