Marja_1140x600.jpg

Marja yllättyi kollageenilisän vaikutuksista juonteisiin

Marja, 56, on taitoluisteluvalmentaja ja asuntomyyjä, jolle vanheneminen tuntuu luonnolliselta. Kiinnostus The Solution -kollageenilisää kohtaan heräsi kuitenkin jäähallin kylmän ja kostean ilman aiheuttamien ihohaasteiden myötä. 

 

Marja näki The Solution -tuotteen käytön myötä ensimmäisiä tuloksia ihollaan jo heti parin kuukauden käytön jälkeen. Nyt hän on käyttänyt tuotetta noin kahdeksan kuukauden ajan.

"Visia-ihoanalyysin kautta oli mukava huomata kuinka etenkin silmänympärysihon juonteet olivat käytön myötä madaltuneet, samalla se oli hyvä muistutus aurinkovoiteen käytöstä." kertoo Marja. Hän mainitsee myös ihon olevan tasaisempi, eikä niin kuiva kuin ennen. Hän on tyytyväinen myös pääsääntöisesti madaltuneisiin kasvojen ryppyihin.

25.10.22 wrinkles 19%.jpg 4.1.23 wrinkles 67%.jpg

Marja kävi Visia-ihoanalyysissa Skinmed-ihonhoitoklinikalla. Visia-kuvien mukaan juonteet madaltuivat yli 40% aikavälillä lokakuu 2022 ja tammikuu 2023.

marja_loka-tammi.jpeg
Kolme kuukautta ensimmäisen toisen skannauksen jälkeen, huhtikuussa 2023, silmänalusrypyt olivat vähentyneet entisestään. Tumman vihreä väri kuvaa syviä juonteita.

The Solution -tuotteesta Marja kiinnostui huomatessaan tarpeen saada ihonsa parempaan kuntoon, sen joutuessa jatkuvasti koville jäähallin kylmässä ja kosteassa ilmassa. Samalla Marja halusi kokeilla madaltuisiko hänen jo olemassa olevat juonteet.

"Vanheneminen on luonnollista, ja se miten siihen itse suhtautuu helpottaa iän myötä. Hyvällä ryhdillä ja hymyllä saa samantien vuosia pois. Yritän liikkua vapaa-ajalla, kesällä on helppo keventää ruokavaliota kotimaisten kasvisten kanssa. Huolehdin toki myös ihon ulkoisesta hoitamisesta, käytän suojakertoimia ja juon riittävästi vettä." kertoo Marja. 

image501nr.png

Marja kiittelee tuotteen helppoutta: "Parhaita puolia ovat tuotteen helppous - annospussit on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, ja neutraalin maun ansiosta helppo käyttää, Juon kollageenijauheen yleensä aamukahvin seassa. Olen myös suositellut tuotetta muille. Ystäväpiiri ja seuraajani ovat kuitenkin suurin osa + 35-vuotiaita."

 

Beautiful skin starts from within