OSL_b5_1140x600_1021_FI.jpg

Magicpoks: kollageenijauhe osana ihonhoitoa

Vieraskynäartikkeli: @magicpoks nimellä tunnettu vaikuttaja Maj Kajasmaa on käyttänyt The Solution™ -kollageenia jo useamman vuoden. Lue Majn kokemuksia kollageenijauheesta ihonhoidossa.

Joskus nuorena ajattelin, että ei kai sillä ihon kunnolla sitten neljänkympin korvilla ole enää väliä, ei se varmaan kiinnosta sitten siinä iässä yhtään. Vähänpä tiesin, sillä tässä iässä hyvin hoidettu ja hehkeä iho on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin se oli silloinkin. En ole itse asiassa missään vaiheessa elämääni unohtanut ihonhoitoa tai lakannut huolehtimasta itsestäni, en kiireisimpinä vauvavuosina tai nyt, ruuhkavuosinakaan. On ollut aikoja, jolloin ehdin tekemään vain sen minimin, mutta ehdin kuitenkin - ei kai kukaan lakkaa harjaamasta hampaitakaan, vaikka olisi kuinka kiire? Näillä vuosilla kasvojen iholta näkyy helpommin pitkäksi venyneet työpäivät, stressi, huonosti nukutut yöt - you name it, oikeastaan kaikki normaalista poikkeava ja siksi onkin tärkeää pitää ihosta extra-hyvää huolta.

Palataanpa muutama vuosi taaksepäin kevääseen 2019, olin täyttämässä juuri 34 vuotta ja otin Oslo Skin Lab -kollageenijauheen osaksi ihonhoitorutiineitani. Samana keväänä kävin ihoanalyysissa ennen ja jälkeen kollageenijauheen aloittamisen. Tulokset osoittivat, että positiivista muutosta oli tapahtunut. Tampereen KC Clinicillä tehty Visia -ihoanalyysi kertoi, että ihoni kimmoisuus on lisääntynyt yhdeksästä prosentista 37 prosenttiin kollageenin aloittamisen jälkeen eli iho oli huomattavasti kimmoisampi. Näin pian kolme vuotta myöhemmin moni asia elämässäni on muuttunut, mutta huolehdin ihostani edelleen, ehkä vielä entistäkin enemmän. Oslo Skin Lab kollageenijauhe on pysynyt matkassani mukana jo kolme vuotta.

OSL_b3_1140x600_1021_FI.jpg

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy kehossa luonnostaan ja tiesittekö, että se on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä sekä ihon kimmoisuuden ja elastisuuden säilyttävä tekijä. Ensiksi kerron ne vähemmän hyvät uutiset: 25-30-vuotiaana ihon kollageenipitoisuus alkaa laskea 1-2% vuosivauhdilla - ja se tarkoittaa, että iho veltostuu ja juonteet ja rypyt lisääntyvät, ikävä kyllä. Sitten siirrytään hyviin uutisiin: tutkimusten mukaan juurikin The Solutionin sisältämä hydrolysoitu kollageeni voi lisätä ihon kimmoisuutta ja näkyviä juonteita. Ihonhoito on harvoin mitään taikatemppuhommia, vaan hyviä tuloksia saadakseen on tehtävä toistoja, myös The Solution™ kollageenijauhetta tulisi käyttää säännöllisesti, jotta siitä saa täyden hyödyn irti ja niin, että se todella vaikuttaa.

Yleensä sekoitan kollageenijauheen ihan vain kylmään veteen ja hörppään sen aamupalan yhteydessä, samalla kun otan muutkin vitamiinit. Se maistuu ja tuoksuu neutraalilta, eli ei juuri miltään. Toisinaan nappaan vesipullon mukaani aamulla töihin lähtiessäni ja sekoitan jauheen siihen. Smoothiet ovat myös toimiva ratkaisu, samoin aamupuuro. Annospussin sisällön voi sekoittaa ihan mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Joka tapauksessa, tämä ihonhoitorutiini ei vie juuri ollenkaan aikaa ja annospussit kulkee kätevästi mukana reissuillakin, kollageenipussukat ovat muuten matkustaneet mukanani Thaimaahan asti.

OSL_b10_1140x600_1021_FI.jpg

Olen puhunut ystävieni kanssa kollageenijauheen hyödyistä, osa puhuu puolesta - osa taas ei ole huomannut juurikaan hyötyä. Jotkut ovat huomanneet vaikutuksen selkeämmin nimenomaan vartalon ihon kimmoisuudessa. Erään läheisen ystäväni käsivarsien pienet näppylät ovat hävinneet kollageenijauheen käytön myötä. On toki myös niitä, jotka eivät ole havainneet juurikaan mitään muutoksia ihossaan. Tutkimuksissa muutoksia on havaittu 8 viikon käytön jälkeen, mutta parempia tuloksia kollageenijauheella on saatu useamman kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Kannattaa lähteä kokeilemaan, kollageenijauhe sopii kaikille ihotyypeille ja se hoitaa ihoa kauttaaltaan, niin kasvoilla kuin muuallakin vartalossa. Koodilla MAGIC60
seuraajani saavat Oslo Skin Labin jäsenyyden aloittaessaan 60% alennuksen ensimmäisestä The Solution™-pakkauksesta.

Jäsenenä saatte myös jatkuvan 30 % alennuksen kaikista lähetyksistä, jolloin hinnaksi jää 39,80/pakkaus. Uusi pakkaus lähetetään postitse kotiin joka 4. viikko, pakkaus sisältää 28 annosta. Tilauksella ei ole sitoutumis-, eikä irtisanomisaikaa. Pakkauksella on 14 päivän täyden palautusoikeus ja tuotteilla on ilmainen toimitus.