RS2084_OsloSkinlab_0223_1306.tif_W-Article_1140x600.jpg

Kylmä kurkku-pistaasikeitto

Testaa tätä virkistävää ja terveellistä kurkku-pistaasikeittoa lämpimiin kesäpäiviin! Keitto voidaan kulhon sijaan tarjoilla myös pienestä lasista vaikkapa alkupalana tai välipalana. Se maistuu fantastiselta ja paranee entisestään rapeakuorisen leivän kanssa.

4 annosta

  • 100 g pistaasipähkinöitä karkeasti pilkottuna (säästä vähän ylimääräistä koristeeksi)
  • 1 pieni sipuli, kuorittuna ja puolitettuna
  • 1 iso kurkku kuorittuna ja kuutioituna
  • 30 g tuoretta tilliä karkeasti hienonnettuna (säästä 4 vartta koristeluun)
  • 30 g tuoreita mintun lehtiä
  • 2 valkosipulinkynttä, karkeasti pilkottuna
  • 1 pieni viipale rapeakuorista leipää, leikattuna kuutioiksi
  • 1 rkl vegaanista punaviinietikkaa
  • 2 dl kylmää vettä
  • Maldon merisuolaa ja vastajauhettua pippuria
  • oliiviöljyä

Laita pistaasipähkinät, sipuli, kurkku, yrtit, valkosipuli, leipä ja punaviinietikka tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi ja notkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää kylmä vesi ja käytä tehosekoittimessa hetken, kunnes koostumus on sopiva. Tarjoa keitto heti - lorauta päälle hieman oliiviöljyä, ja  ripottele koristeeksi pistaasipähkinöitä ja tilliä.

Vinkki) Keittoihin on helppo lisätä mukaan päivittäinen The Solution™-annos ​

Beautiful skin starts from within