RS1502_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0302-edit_W-Article_1140x600.jpg

Kosteuta ihoasi

Ihanan kesän jälkeen on aika palata arkeen. Nyt jos koskaan on tärkeää huolehtia riittävästä ihon kosteutuksesta!

Kesäisin pääsemme nauttimaan runsaamman auringonpaisteen tuomista valoisista päivistä. Vaikka auringolla on hyötynsä (D-vitamiini!), se valitettavasti tekee hallaa iholle. Kesäisin voi myös olla vaikea noudattaa arjesta tuttuja kauneudenhoitorutiineja, mikä vaikuttaa osaltaan ihon kuntoon. Siksi nyt on aika kiinnittää hieman enemmän huomiota ihoon. Mitä sinun ihosi tarvitsee päästäkseen takaisin loistoonsa?

Tässä on 5 vinkkiä, joiden avulla ihosi tuntuu jälleen upealta!

#1: Puhdistus: Jos iho ei ole kunnolla puhdistettu, eivät kosteuttavat tuotteet pääse tarpeeksi tehokkaasti imeytymään. Varmistaaksesi, että päivä- ja yövoiteesi saavuttavat täyden potentiaalinsa, on tärkeää puhdistaa iho huolellisesti kahdesti päivässä.

#2: Kosteus: juo tarpeeksi vettä (2 litraa päivässä) ja hemmottele ihoasi kosteuttavalla naamiolla tai erityisen kosteuttavalla seerumilla silloin tällöin!

#3: Rutiini: pyri noudattamaan päivittäistä ihonhoitorutiinia. Jos haluat todella huomata eron, on tärkeää, että pysyt päivittäisessä rutiinissasi. Satunnainen ihonhoito ei juuri tuo tulosta.

#4: Silmänympärysvoide: älä unohda silmiäsi! Silmien ympärillä oleva iho on yleensä ohuempaa ja siten herkempää. Kesän jälkeen saatat huomata ryppyjen ja juonteiden lisääntyneen juuri silmien ympärillä. Kosteuta ja suojaa siis myös silmänympärysalue tehokkaasti! Muistathan myös The Solution -valmisteen, joka ennaltaehkäisee ja hidastaa ryppyjen muodostumista.

#5: Kaula ja dekoltee: tiesitkö, että kaulan ja dekolteen iho ikääntyy kaksi kertaa nopeammin kuin kasvojen? Älä jätä tätä aluetta kauneudenhoitorutiinisi ulkopuolelle päiväksikään. Et tule katumaan sitä!

Lisävinkki ihon kosteuttamiseen, jota emme malta pitää vain itsellämme: Oslo Skin Labin The Glow™ - hyaluronihappokapselit toimivat ihanteellisesti yhdessä The Solution™ -kollageenin kanssa! The Glow –kapselit kosteuttavat ihoasi varmistaen upean hehkun läpi vuoden!