OsloSkinlab_0619_9708_1920x1080.jpg

Kollageenipeptidit ihon avuksi

Kollageenituotteita on monenlaisia, oikeaan tyyppiin ja laatuun kannattaa panostaa.

The Solution™ Beauty collagen sisältää tyypin I hydrolysoitua Verisol®-kollageenia. Tuotteen kollageeni on pilkottu peptideiksi eli aminohappoketjuiksi. Pituudeltaan ne ovat juuri oikean mittaisia ihon hyödynnettäväksi.

Kollageenia voidaan prosessoida monella eri tavalla, mutta juuri hydrolysointi, eli pilkkominen, on merkityksellinen vaikutukseen iholla. Verisol®-kollageeni on tutkimuksin todettu erityisen tehokkaaksi ihon pintakerrokseen. Tulokset osoittavat ryppyjen syvyyden pienenevän ja ihon kiinteytyvän.

Kollageenipeptideistä

Ainutlaatuinen, kontrolloitu valmistusmenetelmä pilkkoo kollageenin peptideiksi entsyymien avulla.  Menetelmä on tärkeä tuotteen ryppyjä vähentävälle vaikutukselle ja nimenomaan peptidin pituus on ratkaiseva. Verisol®-kollageenipeptideillä on lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan erityisen positiivinen vaikutus ihon pintaan.

Tarkoin dokumentoidut tutkimukset

Tutkimuksissa, joihin viittaamme, on käytetty Verisol®-kollageenia päivittäisellä 2,5 gramman annoksella. Markkinoilla on lukuisia erilaisia kollageenivalmisteita. Kaikki niistä eivät kuitenkaan voi osoittaa tutkittua vaikutusta ihon laatuun, kimmoisuuteen ja ulkonäköön kuin The Solution-tuotteessa käytetyllä Verisol® -kollageenilla. 

 

 

Lue lisää käyttökokemuksista: