RS2005_OSL1_stick_girl_curl_1222_NL.jpgW-Article_1140x600.jpg

Kokonaisvaltainen ihonhoito lähtee sisältäpäin

Sisäisen ihonhoidon edut ovat kiistattomat: näkyviä tuloksia on mahdollista saavuttaa kauttaaltaan iholla ja vaikutuksista hyötyy iho niin kasvoilla kuin vartalossakin. Lue asiakkaidemme kokemuksia aiheesta.

Kesäiho kuntoon

Viime vuosina on huomattu, että ihon kuntoon pystytään vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin. Ihon ikääntymisen merkkejä voidaan ennaltaehkäistä ulkoapäin esimerkiksi suojaamalla iho auringolta suojakertoimin ja voitein, mutta myös hyvät elämäntavat näkyvät iholla. Nauttimalla riittävästi tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja auttaa pitämään ihon kunnosta huolta sisältäpäin. ”Olet mitä syöt” -filosofia, kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja funktionaalinen ravinto kiinnostavat kasvavassa määrin.

Kollageeni suun kautta nautittuna on ollut osa kauneudenhoitorituaaleja ihonhoidon edelläkävijämaissa Aasiassa jo pitkään, sillä kollageenin vähenemisen tiedetään olevan tärkein yksittäinen tekijä ryppyjen ja juonteiden kehittymiseen. Kollageenipitoisuuden laskiessa 25–30 ikävuoden jälkeen muuttuu keskikerros asteittain "huokoisemmaksi", jolloin iho menettää kiinteyttään ja ikääntyy.

Kollageenin hyötyjä suun kautta nautittuna on tutkittu lukuisissa tutkimuksissa. Nimenomaan hydrolysoidun kollageenin, eli tiettyyn peptidimuotoon pilkotun kollageenin, ryppyjä madaltava ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus ihoon on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Tutkimukset osoittavat että kollageenipeptidien säännöllinen nauttiminen ei pelkästään häivytä, vaan myös ennaltaehkäisee ryppyjä ja juonteita.

217_transform.jpg

Kasvot

Ihon tärkeä keskimmäinen kerros saa ihon uloimman näkyvän osan pysymään sileänä ja kiinteänä. Ihon keskikerroksen kuiva-aineista yli 80 % on kollageenia. Kollageenipitoisuuden laskiessa iho menettää kiinteyttään ja ikääntyy. 

"Alkuun olin hieman skeptinen, mutta päätin testata luettuani tarpeeksi. Ensimmäisenä kuukautena en vielä huomannut muutosta, mutta sen jälkeen muutosta alkoi tulla. Ihosta tuli kimmoisampi, pienet juonteet kasvoista katosi kokonaan ja syvemmätkin pienentyivät. Ihosta tuli paljon eloisampi ja lähipiiri huomasi saman. Äitini lähti käyttämään tuotetta tulosteni jälkeen. Nyt olen käyttänyt lähes vuoden, tapa josta en aio luopua."  (Marjo, 42)

RS244_Anna_Saivosalmi_HH_188_W-Article_1140x600 (1).jpg

Silmänympärysiho on hyvin ohutta, joten tällä alueella myös ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä. Muistathan kohdella silmäympärysihoa hellin ottein paikallisilla tuotteilla. Kollageenilisän käyttäjistä useat huomaavat ensimmäiset positiiviset muutokset juurikin tällä ihoalueella.

"Aloitin käyttämään päivittäin kollageenijauhetta, kun huomasin silmien ympärillä hienoisia naururyppyjä. Olen vaihdellut kollageenijauheen aikana kasvovoiteita ja silti naururypyt ovat pysyneet poissa, siksi uskon, ettei voiteilla ja seerumeilla ole kauheasti ollut vaikutusta asiaan. Olen ahkerasti paahtanut itseäni auringossa, heti kevään ensisäteistä lähtien, aivan teinistä asti. Aurinko on varmasti tehnyt vauriot jo, mutta yritän viivyttää niiden näkymistä ihollani mahdollisimman pitkään! Innokkaasti vaihtelen tuotteita ja kokeilen kaikkea, mutta kollageenijauhe on jäänyt aivan rutiiniksi, mahtava tuote!"  (Hanna, 37)

RS546_OSL_Silke_OTO6001_W-Article_1140x600 (1).jpg

Vartalo

Vaikka ryppyjen ilmaantumisen huomaa usein ensimmäisenä kasvoilla, ikääntymisen merkkejä näkyy vuosien saatossa väistämättä myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Tiesitkö, että kaulan ja dekolteen ohuella iholla ikääntymisen merkit näkyvät jopa nopeammin kuin kasvoilla? Nämä alueet kaipaavatkin erityistä hoivaa ja huolenpitoa, vaikka usein jäävät vähemmälle huomiolle kuin kasvojen iho.

Kun ihoa hoitaa sisäkautta, vaikutukset eivät rajoitu pelkästään kasvoihin, vaan vaikuttavat koko ihon kuntoon.

Verisol®-kollageenin vaikutusta on tutkittu ryppyjen lisäksi myös ihon tasaisuuteen ja kimmoisuuteen. Tutkimus osoitti, että Verisol®-valmistetta nauttineella ryhmällä ihon kimmoisuus oli huomattavasti parantunut lumevalmistetta nauttineeseen ryhmään verrattuna.

206_transform.jpg

"Olin utelias, jotta voiko vaikuttaa vai onko ihan puppua. Käytettyäni jonkin aikaa huomasin vaikutuksen. Siis toimii! Esim. kaulastani näki rypyt todella hyvin, kun ihoni on kaiken lisäksi ohut. Rypyt hävisi, kun käytin tuotetta! Jätin käytön hetkeksi, jotta näin miten käy, kun olen ilman, ja rypyt alkoi palata. Aloitin käytön uudestaan ja rypyt hävisi jälleen. Vaikutus on tapahtunut koko kehossani. Myös ystäväni ovat huomanneet muutokset ja kehuneet ihoani. He ovat kysyneet, jotta mitä olen tehnyt, kun ihoni on niin hyvä. Olen vastannut, The Solution -kollageeni on se mikä on tehnyt muutoksen. Kiitos tuotteelle!"  (Liisa, 58)

50_transform.jpg

"Olen aivan rakastunut tuotteeseen! Iho on paljon kirkkaampi, raikkaampi ja kuulaampi. Täytän pian 40 vuotta ja iho näyttää hyvältä. Tosi paljon auttanut! Tuntuu, että tuote on silottanut myös reisiä. Kaikki muut kollageenituotteet on nyt unohdettu. Tämä on loistava tuote! Suosittelen!"  (Heli, 39)

”Vuosien varrella käsivarsien iho on ikääntynyt paljon, erityisesti veltostumisen osalta... mutta yllättäen yli 6 kuukauden kollageenijauheen käytön jälkeen näen pieniä parannuksia myös tällä alueella - en todellakaan odottanut sitä, se oli yllätys! Käsivarsien iho näyttää kimmoisammalta ja joustavammalta, eikä näin ollen iho enää vaikuta samalla tavalla roikkuvalta kuin aiemmin. Olen todella iloinen, koska tämä ongelma tuntui minusta varoittavalta ajan kulumiselta ja on aina saanut minut tuntemaan oloni epävarmaksi, etenkin kesäisin."  (Sylvia, 63)

Kiinnostuitko tehostamaan ihonhoitoasi tutkitusti tehokkaalla kollageenilisällä? 

The Solution™ Beauty Collagen -kollageenijauhe on neutraalin makuista ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii.

 

Beautiful skin starts from within

’Ennen ja jälkeen’ – mitä kollageenilisä voi saada aikaan ihonhoidossa?

Oslo Skin Lab on ylpeä The Solution™ -kollageenin tehon todentavista kliinisistä tutkimuksista, joissa ihon kiinteyden nähtiin lisääntyneen ja juonteiden madaltuneen jo kahdeksassa viikossa. Mutta miltä vaikutukset näyttävät iholla?